Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio nabrałam się na `trick` (chyba trick,bo nie wiem co to miało być) z potkami za 1 yang (dobra.. wiem, że jestem idiotką, neo, noobem itd :D )

hmm, dokładnie sprawdziłam czy wszystkie potki są za 1 yang.. tak ! niby wszystko ok...

klikam `kup` i kupuje kilka sztuk, następnie patrzę.. a tu kilkaset k straciłam (chyba 300 więc nie tak źle)

to, jakiś, hack, bug czy coś innego? i jak można by takie coś wykombinować ? mówię jeszcze raz, dokładnie wszystko sprawdziłam <_<

Dzięki z góry.

tusiaczeq :P

-> Nie znalazłam jeszcze takiego tematu, ale jeśli taki jest to sorasy za spam..i mam nadzieję, że w dobrym temacie napisałam :lol: <-

:)

Opublikowano

To nie bug ^^ , po prostu ustawione potki za 1 yang a , ktorys drozej strary i prosty trick , no niestety zawsze ktos sie nabierze ^^

Opublikowano

To możliwe ;p

Jak był czas jak na PL byly kamienie glyph warte po 150k (Monastyr) Typek na ogolnym napisal : Sell kamieni glyph 1 yang. Ja sie zdziwilem napisalem ok wystawil tobol z tymi 10 glyph (razem były) patrze 1 yang. Lol ? :>

Kupuje zadowolony patrze na hajs i 10kk mi zniklo ;-o a Typ sie szybko wylogowal

Lubie DŻEM.

I loVe CocaCola

Wesołych Świąt !!

Opublikowano

i znow mamy do czynienia z RE ;/

K***A!! tylko beda okradac innych noobki J****E!

9e3aa330973f.gif

-> Diwang2- Szaman "ProStak" 86lv+ <- głowny char ;p

Opublikowano

ja tak zarabiałem na newlongju na złotych szkatach na chinolach. ;D

jedna szkata oczywiście 500k zeby zolty napis byl, a drugi ósmy i kolejny 5kk i siup. ;D

Opublikowano

Ja miałem podobną sprawę kilka dni temu,

jest chyba 3 w nocy i koleś w m2 ma sklep ze stalką +6 za 300k, myśle sobie jakiś napek jeszcze raz sprawdzam cene i kupuje. Ubyło mi 4kk.

edit; down, wiem ile jest warta stal, w metka PL gram od początku.

Opublikowano

widac ze kitujesz i tak stal+6 jest warta duzo więcej niz 4kk ...

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

dzięki wszystkim za odp. i poświecony czas ;) + lecą :)

wyjaśnione :)

zamykam

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...