Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tym grać?

riventop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jak mam grać tym kv1-s bez tego działka za 17tyś expa. To leci tak strasznie jak wywali na 7 tiery to nic im nie zrobie, a jak na 6 to też nic w sumie bo ich nie przebije. Jak ten exp nabic?

Opublikowano

Staraj się strzelać w weakspot'y i zajeżdżać od boku, pomoże ci w tym zwiększona mobilność. Staraj się też dużo grać innymi czołgami aby nabić free xp, ew. wymień sobie go z elitarnych.

Opublikowano

No niestety na razie musisz przeboleć i dograć do tych 17k. Jak pisał up, najlepiej zbadać za wolno doświadczenie, ale jeśli nie masz takich możliwości, to graj, graj i jeszcze raz graj. Z czasem zarobisz na tą lufę, a po tym będzie już z górki :)

Opublikowano

KV-1S jest bardzo dobrym czołgiem nie raz trafiałem na niego grająć IS'em-7 i widziałem, co ten czogł potrafi :P

Popatrz na to od tej strony, że jak będziesz grał z wyższymi tierami, to nabierzesz doświadczenia :) Pomyśl sobie, co ja miałem grająć IS'em 7 na WT auf X tiera (bębenkowy magazynek) :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...