Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AlvadorMT2 [DEDYK] [EASY/MEDIUM]

Zorps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na życzenie graczy: Start 04.02, 16:00

Napiszesz co odbugowałeś? Bo nie wiem czy opłaca się wbijać a zależy mi na tym, i na ile opłacona z góry jest maszyna + proszę, zmieńcie strone bo jest ohydna i odstrasza graczy a tyle jest na mpc..

i sprawdź gg. :]

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

To po jaki... drugi taki serwer :D?

co ludzie lubią, to ludzie dostaną

Opublikowano

Pozdro 600 dla znajomych xD

Znowu Aline ...?

No nic panowie zagral bym ale wiem ile tam jest tego syfu ;]

Prezke mogliscie dopiescic ;p

I ogolnie to powodziska :]

3201528209.png
Opublikowano

Nie dziwie sie ze start przelozony ;D Zalozonych kont 20~~ ;0

Powodzenia zycze.

@aw

Skile u npc czy wchodza z m1 na p?

Opublikowano

Nie dziwie sie ze start przelozony ;D Zalozonych kont 20~~ ;0

Powodzenia zycze.

@aw

Skile u npc czy wchodza z m1 na p?

Na 17 pkt na P

Opublikowano

Skąd wiecie że nie sa edytowane kurde każdy robi to co lubi jak mówi że ciągle będzie coś zmieniał to będzie zmieniał jak mówi że usuną bugi to usuną ....

Ja serdecznie Polecam serwer Zajefajny H@ :) Ja napewno wbiję zapraszam !

20uy6hw.png

Opublikowano

POLECAM SERVER! DOSIADCZONA ADMINISTRACJA METINA NOWY CLIENT ZERO WYWALANIA Z GRY BŁEDOW ITD. TS3 DOSWIADCZONA OBSLUGA ZAPRASZAM BARDZO NA SERVER JA OSOBISCIE ZAGRAM NA STÓWWWE! :D

DODAJCIE TS3 DO PREZKI! :D :D

Opublikowano

Ja zagram, administracja ok, serwer też wydaje się fajny, to o co poprosiłem zostanie zmienione, więc jest git. Zawitam i mam nadzieje że mnie nie zawiedziecie;p

zapraszam do chunjo, będę robił gildie:)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Serwer jest odbugowany, nietrafnie Nas oceniasz kolego. Zrobiłem serwer, którego myślę, że brakuje w polskim metinie, tyle z mojej strony :)

G*wno prawda nie kłam :) żaden serwer na plikach aline nie jest odbugowany wciskać kity to ty możesz dzieciom z podstawówki a nie ludziom którzy mieli kilka razy styczność z takimi serwerami :) Pozdrawiam i ludzi w sumie ostrzegam serwery na tych plikach są na kilka tygodni/miesięcy :)

Skąd wiecie że nie sa edytowane kurde każdy robi to co lubi jak mówi że ciągle będzie coś zmieniał to będzie zmieniał jak mówi że usuną bugi to usuną ....

Ja serdecznie Polecam serwer Zajefajny H@ :) Ja napewno wbiję zapraszam !

ile administratorów serwerów na tych plikach to pisało :) Szczerze zwątpiłem w to co piszą osoby które posiadają te pliki :) róbcie co chcecie ja tam na żadnym serwerze na plikach aline nie zagram jest to dla mnie strata miejsca na dysku :)

Opublikowano

serwer totalne dno i syf, kolejna odsłona serwa na kase'btle by był' dziesiątki epików wgl niepotrzebnych 2 set to max, i całe eq u npc? idiotyczny serwer,gorąco nie polecam. Czekamy na ViktoriaMT2:)

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

I odniósł sukces ;)

tam jest w chuj pozmienieane bo nie ma shopow z aline inny exp i wgl wiec tam sa chociarz w pewnym stopniu pliki edytowane ..

Opublikowano

serwer totalne dno i syf, kolejna odsłona serwa na kase'btle by był' dziesiątki epików wgl niepotrzebnych 2 set to max, i całe eq u npc? idiotyczny serwer,gorąco nie polecam. Czekamy na ViktoriaMT2:)

Przynajmniej są odbugowane, mam nadzieje - jeżeli nie no to trudno, bo nie mam zamiaru tracić znów czasu, i oby to nie był serwer na tydzień-miesiąc.

@1361622928-U485574.pngZorps gg.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Mam wrażenie, że te grafiki widziałem już w paru innych prezentacjach, a prezentacja tutaj jest właśnie z nich posklejana.

Biżuterię widziałem w prezentacji serwera, który dopiero co wystartował, jak się nie mylę to jest CorelisMT2, resztę znajdzie się w oficjalnej prezce aline i w paru innych prezentacjach.

Albo to fejk ale kolejne gówno z administracją, której nawet prezentacji nie chce się robić.

Nie polecam.

Opublikowano

szkoda siana na dedyka ;)

Jak widzisz nie ;)

Client na multi:

Brak skanu.
Opublikowano

Nic dodać nic ująć kolejny server z Plików Aline2 , nie polecam bo takich serverów jest sporo i padają jak muchy nawet Queestów nie pozmieniali '' witaj Thean '' wow ...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nic dodać nic ująć kolejny server z Plików Aline2 , nie polecam bo takich serverów jest sporo i padają jak muchy nawet Queestów nie pozmieniali '' witaj Thean '' wow ...

A czego spodziewałeś się po Amatorze, który rąbnął babce( niczym F. Kiepski ) rentę na dedyka? :D

Tu nie ma i nie będzie nic nowego, Administrator zna się na rzeczy.. 0 nowości, 0 pomysłów od siebie, 0 swojego wkładu pracy w serwer..

Nie ma co polecać,

AW: Czy są kd +7?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...