Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fps

Seba1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . ostatnio nie grałem w Wota dłuższy okres czasu i dzisiaj chciałem zagrać i zdziwiłem się bo mam teraz zaledwie 15-20 fps. Czym to jest spowodowane mój sprzęt:

karta graficzna

-Intel® HD Graphics 4000

Nvidia GeForce GT 650M

procesor:

-Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz .

Opublikowano

Musiałeś grać bardzo dawno temu, jeszcze za starego slinika graficznego, możesz go włączyć gdzieś w opcjach graficznych.

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

W opcjach grafiki zmieniasz grafikę poprawioną na standardową.

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Tak jak pisze Juri, mam to samo co ty, komp podobny, po aktualizacji 8.10 spadły fps, czekaj na optymalizacje, bo wtedy podskoczą troszkę .

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

Poprawa płynności world of tanks na słabym sprzęcie aby jej dokonać musicie wykonać te kilka kroczków

1.Sprawdzenie stanu chłodzenia jeżeli jest za słabe lub nie wystarczające możecie tracić do 30% wydajności wota do laptopa zaleca się chłodzenie podkładka chłodząca a do pc najlepiej chłodzenie wodne cieczą.

2.Defragmentacja i pojemność dysku jeżeli macie dysk 100gb a 90 jest zajęte to tez bd mieć niska jakość gry ważna jest również szybkość dysku minimum hdd 60-70 a sdd ule chcecie  Jeżeli dużo pobieracie róbcie często defragmentacje.
Regeneracja dysku za pomocą:
HDD Regenerator 2011
też przynosi efekty.

3.Programy do aktualizacji sterowników wydają się śmieszneale są bardzo wydajne sam się ostatnio przekonałem polecam je graczom wota.
Polecam ten program:
Smart Driver Updater 3.3.1.4

4.Mody np jak kompresja tekstur nie polecane ponieważ nie zwiększa to szybkości gry zwiększa ja mod no fog i no trees. 

5.Jeżeli te usprawnienia nie pomogły nie katuj swojego komputera bo jak szukasz tego poradnika nie stać cie na nowy wiec szanuj go i usuń wota nie kombinuj możesz sobie uszkodzić kompa.

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...