Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauka w domu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak może ktoś z was pamięta pisałem dużo tematów o nauczanie indiwidualnym i sprawa wygląda tak i zastanawiam się czy mam na nie szanse.Mam zaświadczenie od psychiatry o potrzebie tego nauczanie szkoła to dzisiaj mojej mamie zaproponowała i powiedziała że to najlepsze wyjscie w tej chwili no i zaswiadczenie psychologa o zaczeciu psychoterapii.Jak uważacie moje szanse?

Opublikowano

no napisał że mu zaproponowała. I że ma zaświadczenie.

jeżeli wszyscy mówią że tak będzie najlepiej i dostajesz zaświadczenie itp to czemu miał byś nie mieć szans?

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Heh, nie wiem po co takie pytania na forum zadajesz chyba na prawdę jest z tobą coś nie tak. Skoro masz takie zaświadczenie to po co w ogóle się pytasz?

Opublikowano

Ja osobiscie jestem przeciwny indywidualnemu nauczaniu. Nie poznajesz wtedy nowych ludzi, nie masz za duzego kontaktu z rowiesnikami... mozes miec potem trudno w zyciu... :/

Opublikowano

Ja osobiscie jestem przeciwny indywidualnemu nauczaniu. Nie poznajesz wtedy nowych ludzi, nie masz za duzego kontaktu z rowiesnikami... mozes miec potem trudno w zyciu... :/

Ja tam się cieszę, że nie chodzę z tymi idiotami razem do klasy.

129699016383.png

Opublikowano

Dlatego ze autor to idiota, zobacz jego pozostałe tematy. Nie napisałem tego żeby kogoś obrazić tylko określiłem ta osobe.

Opublikowano

Ale nie wszyscy ludzie sa tacy sami... poza tym jakbys ich lepiej poznał mogłoby sie okazac że nie sa az tacy zli... ja pisze tylko co sadze na ten temat. Nie kazdy musi myslec tak samo jak ja...

Opublikowano

Nauczanie domowe/indywidualne jest gorsze od tego w szkole. Nie poznajesz rówieśników, jesteś wyalienowany. A mi np. w grupie się łatwiej uczy, cała uwaga uczącego nie jest skupiona na mnie ;)

Kakamil / Silexan / Lapka

Opublikowano

Możesz też mieć trudno w zyciu jak nie bedziesz mial wyksztalcenia nie kazdy łapie wszystko od razu i musi miec inwidualne 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...