Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Estius

DzikiSledzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom przed twoimi zmianami, bo po twoich zmianach wszystko się zjebało. elo

Gdybym nie miał tych plików i nie miał odpalonego serwera na nich to może bym Ci uwierzył :DxD

Ale poczekamy aż ktoś odpali na tym serwer to się pośmieje xD

Specjalista
Opublikowano

o.O podajcie klienta bo pliki wydają się godne uwagi.

A bugi jak każde można naprawić :P

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Jaki spam o klienta, haha :D
Sam posiadam link do klienta ale za żadne skarby nie udostępnię dlatego, że dobrze żyje z właścicielem tych plików :D

Opublikowano

Sam posiadam link do klienta ale za żadne skarby nie udostępnię dlatego, że dobrze żyje z właścicielem tych plików :D

Nie możesz żyć ze mną dobrze nie znając mnie.

Nie zaczynaj gadać, że pliki nie są moje - wystarczy spojrzeć na stopki np. w questach. ;)

Opublikowano

Piszesz tak bo chcesz jakieś durne lajki, za to, czego naprawdę nie masz. Może masz ale pewnie rzucisz komuś clienta pl'a albo innego priva i to bedzie tyle, jakby naprawdę miał clienta to by tutaj nie pisał. Da ktoś jakiś opisik serwera ? jakas prezka albo cos? bo nie wiem która jest aktualna.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Piszesz tak bo chcesz jakieś durne lajki, za to, czego naprawdę nie masz. Może masz ale pewnie rzucisz komuś clienta pl'a albo innego priva i to bedzie tyle, jakby naprawdę miał clienta to by tutaj nie pisał. Da ktoś jakiś opisik serwera ? jakas prezka albo cos? bo nie wiem która jest aktualna.

z tego co teodor pisał to http://www.mpcforum.pl/topic/1085339-estiuspl-dedyk-easy/

tylko nie ma questa na statystki. (czytuje jego slowa na gg)

Opublikowano

Po co było wrzucać te pliki skoro nikt nie ma do nich clienta jak dla mnie to be z sensu:/

Moja Sygnatura

Opublikowano

Gdybym chciał lajki to bym go udostępnił:D

Opublikowano

Po co było wrzucać te pliki skoro nikt nie ma do nich clienta jak dla mnie to be z sensu:/

Lakore i inne przyjebannce z tych plików można wyciągnąc pare przydatnych rzeczy nie podoba się? to wyjdz proste? Clienta nie ma można zrobić?

To nie wina teodora ze ma słaby net byśćie tylko krytykowali a tak naprawde zaden z was to zero. Troszkę wysiłku a nie narzekanie...

wkurza mnie ten wasz spam ze nie ma clienta nie ma pasuje znaleść nie? a nie ... naprawde ogarnijcie sie 10% wysiłku ...

Opublikowano

Dobra zamknij morde client mi jest potrzebny i tyle i jak coś ci się nie podoba to droga wolna

Pisze z telefonu;)

Moja Sygnatura

Opublikowano

zachwile to ja ciebie zamkne jak chcesz... koniec hejtów. nie spam potrzebny ci jest? to znajdz sobie ja poszukałem

Opublikowano

Hmmm a moglby ktos upnac same wpisy do clienta ? ^^ w sensie gotowe pliki z wpisami :D Dozywotni limit like xD

Bo zapewne to co bylo na becie nie bylo na oficjalu skoro pliki to oficjal ^^

Do rana dodaj skan

Sciagam, 20 min i zaraz dam skana ;) bo z plowa lacza sciaga :/
1386175744-U112610.png
Opublikowano

Na becie pewnie usuwali tylko bugi :D zresztą i to można sprawdzić czym się różni oficjal od bety ;p A skana nie ma bo sam to jeszcze pobieram ;) 73% zaraz wstawię skana tego klienta :)

Opublikowano

Na becie pewnie usuwali tylko bugi :D zresztą i to można sprawdzić czym się różni oficjal od bety ;p A skana nie ma bo sam to jeszcze pobieram ;) 73% zaraz wstawię skana tego klienta :)

Czyli client z bety nie ma wpisow z oficjala ? Tak jak bylo tak zostalo ? Jesli jest tylko pare wpisow to pobawic sie mozna :D Ja za 9 min mam clienta bo pobiera tylko z 5mb/s :/

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...