Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod i Blokada HS w metin2 pl po 30.01.2014

mazik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry :)

Mam takie małe pytanie odnośnie działania kamer moda i blokowania nim HS w metin2 PL .

A wiec tak :
Pierwszym moim pytaniem jest to : Czy Kamer mod jest w pełni bezpieczny ? :>

Chodzi mi o to czy jak np na głównym Koncie będę grał na Modzie to czy HS to wykryje i dostane bana ? . Czy tylko wtedy gdy będę wydawał się podejrzany lub jak mnie Ktoś podkabluje ? :>

Drugie Pytanie wiąże się z opcjami hacków w kamer modzie. :

Czy jeżeli będę używał nie odpychania z Konia i wykrywacza metinów to czy GM i hs to wykryją ?

Z góry dziękuje i liczę na szybką odpowiedz i jakąkolwiek pomoc , bo każda pomoc sie przyda :))
Pozdrawiam . :) :)

Opublikowano

1. Wirusy co prawda w kamerze wykrywa, ale jeśli chodzi o wykrywanie to w nie wykryje chyba, że ktoś Cię zauważy bądź sam się napatoczysz na kogoś z Teamu.

2. Nic nie wykryją, możesz normalnie sobie tego używać, aczkolwiek nie wiem czy teraz nie jest zrobione tak, że widać przez drugiego gracza że nie odpycha.

Pozdrawiam

25910293734825001774.jpg

Opublikowano

ok dzieki za pomoc :) . a moze ktoś jeszcze moze taki bardziej doświadczony w tych sprawach by mógł wyrazić opinie o tym co pisałem czy tez ? . Bo nie chce stracic Kolejnego konta ;/ . Juz za tego Niby dobrego Fb który jest w Kamerze dostałem niedawno bana bo Ponoc po logach mnie sprawdzili . ;/

HELP !! :(:)

Opublikowano

Żaden hack nie jest w pełni bezpieczny i prawdopodobnie nigdy taki

nie powstanie. Tak jak napisałeś wyżej, niedawno został polepszony system

wykrywania cheaterów. Teraz wyłapują i banują ludzi po logach w cliencie.

Jest spora szansa, że cię wykryją.

Co do tego nieodpychania to jeśli zobaczy to jakiś GM to ban leci od razu,

podobnie w przypadku kiedy zobaczy cię jakiś użytkownik, może zrobić film/ss

i wysłać do supportu metin2.

Opublikowano

Czyli tak krótko ujmując to Juz lepiej nie używać Kamermoda ? . Bo chodzi mi tylko właśnie o to szukanie metinów . Bo jest troche ciężko z tym ;/

Lub tez czy istnieje jakieś obejście czy tez BS do tego by zmniejszyć zagrożenie dostania bana , żeby logi były normalne lub mniej wykrywalne ?

Opublikowano

Czyli tak krótko ujmując to Juz lepiej nie urzywać Kamermoda ? . Bo chodzi mi tylko właśnie o to szukanie metinów . Bo jest troche ciężko z tym ;/

Ja osobiście na PL'u na głównym koncie nie ryzykowałbym

jak masz tam jakiś duży lvl albo fajne EQ.

Jest też taki object detector:

http://www.mpcforum.pl/topic/834466-dl-metin2-python-object-detector-v2/

Nie wiem na 100% czy on jeszcze działa ale możesz spróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...