Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o serwerze Obsydian , fiberhost.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Standardowa oferta jak wszędzie polecam ci wybrać lepszy hosting np. craftserve lub jak wyzej pan wymienił cubehost (mam tam serwer więc wiem o tym co nie co)

Opublikowano

@up wtf? craftserve serio? csrv to gówno. Maszyny drogie jadą jedynie na yt i naiwnych dzieciach 10 letnich. Pakiet obsydian jest zajebisty. @thebest cubehost droższy od obsydianu.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jakich cudem wy porównujecie ofertę obsidian 999 slotów za 150 zł do jakiegokolwiek innego pakietu o.O

Serwera nie miałem, ale kolega ma i nie ma żadnych problemów.

Zdecydowanie polecam

Opublikowano

Co to za problem wejść na fiberhost.pl i testować ten serwer na 2h ;p no chyba ze sie dogadasz na testa 24h ;p po za tym masz tam chyba 32 gb ramu czy jakoś tak xD 

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Aktualnie zastanawiam się nad kupnem tej maszyny , i mam takie samo pytanie czy kupno tego serwera się opłaca . Czy są tam jakieś zapory typu firewall . 

Opublikowano

Nie kupuj 150zł za 999 slotów przy 150 osobach robią się lagi a jak wejdzie z 500 to padnie nie polecam   ale jak chcesz najtaniej to tylko fiberhost

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Nie polecam. 128GB? To jakiś żart, wiadomo, że tyle rzeczywiście tam nie ma, bo byłoby to kompletnie nieopłacalne dla Fibera.

Zdecydowanie bardziej polecam jakiś serwer dedykowany z pełnym dostępem SSH, dobrym firewallem z czegoś pokroju SprintDataCenter, OVH, Kimsufi, Online.NET. :-)

Opublikowano

Fiberhost jest dobrym hostingiem, oferta jest dobra bo sam ją posiadałem, lecz czasami występują spadki TPS I lagi.

Zobacz sobie jeszcze na pukawka.pl

Opublikowano

Polecam hosting jak i oferte, mój znajomy ma tam serwer Obsydian i przy 110 osobach jest 20tps'ów i zero lagów!

Dodatkowo dodam że serwer ma 43 pluginy ;)

Może i ma, ale jak na taką cenę lepiej kupić dedyka z troszkę gorszymi, ale zagwarantowanymi parametrami, dostępem SSH, można postawić WWW, TS3 itp. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...