Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam moderatorów gry.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

syj6.png

prezentacja serwera:

http://www.mpcforum.pl/topic/1139160-aurumhamachi/

Posiadamy swoje jedyne, autorskie pliki !!!

Dobrze się z nami współpracuję i oczekujemy tego samego

Obecnie trwają testy BETA na Hamachi,

Obecnie nasz Team to :

[HA]Athleta - ja

[GM]Misiek - najwyższy Administrator

[GM]Skrzypek - najwyższy Administrator

Poszukuję około 5 moderatorów, otrzymacie najniżą rangę serwera [TGM],

Będzie się nad wami unosił znaczek <GM> i będziecie mieli dostęp tylko do komendy /inv

Wasze zadanie polega na przemierzaniu map i raportowaniu (dawaniu warnów)

Po miesiącu DOBREJ współpracy otrzymacie rangę GM i pełne prawa.

Zapraszam na PW ogarniętych ludzi.

Wiek nie gra roli, bo umiejętności się liczą .

Na pokładzie witamy:

-MistrzPl

-Medalowy

Opublikowano

@Up

Czy Twój post wnosi coś do tematu?

Chyba tylko tyle iż okazałeś, że jesteś nie w tym wieku.

Dedyk pada po 1 miesiącu... hmm...

Jak pada to po starcie, a jak stoi to długo.

P.S.

Napisałem na PW :)

Staż, to kwestia czasu.                                                                                                                     Idziesz, lecz nie potrafisz dojść.                                                                                                                  Aby poznać człowieka

Posty, to tylko liczba.                                                                                                                                Ufasz, lecz tracisz.                                                                                                                            potrzebujesz czasu...

Umiejętność, to dar, którego nie da się zdobyć.                                                                                  Wiesz, lecz mimo to idziesz...                                                                                                                   Więc poczekaj...

Opublikowano

pisałem że nie po miesiącu tylko że nawet miech dedyki nie stoją... A on chce po miesiącu dać dopiero awans. Lepiej być realistą ;3

Opublikowano

Tak spytam, uważasz, że lepiej dać osobie, której tak naprawdę w ogóle nie znasz pełne prawa?

Tutaj chodzi o poznanie osoby, sprawdzenie jej umiejętności i doświadczenia.

A jeżeli właścicielowi zależy, to serwer długo postoi.

P.S.

Przepraszam za spam.

Staż, to kwestia czasu.                                                                                                                     Idziesz, lecz nie potrafisz dojść.                                                                                                                  Aby poznać człowieka

Posty, to tylko liczba.                                                                                                                                Ufasz, lecz tracisz.                                                                                                                            potrzebujesz czasu...

Umiejętność, to dar, którego nie da się zdobyć.                                                                                  Wiesz, lecz mimo to idziesz...                                                                                                                   Więc poczekaj...

Opublikowano

Tak spytam, uważasz, że lepiej dać osobie, której tak naprawdę w ogóle nie znasz pełne prawa?

Tutaj chodzi o poznanie osoby, sprawdzenie jej umiejętności i doświadczenia.

A jeżeli właścicielowi zależy, to serwer długo postoi.

P.S.

Przepraszam za spam.

mhmm

72049389466845423121.png

Opublikowano

masz 2 gmów, to od czego oni są? jeszcze gm ma /i, /m no powodzenia + miesiąc tgm, gzgz, prywatne eventy w to wchodzą? jak tak, to może zagram, na teraz nie chciałbym z wami współpracy.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Witam, jestem zainteresowany twoją ofertą. Lecz nie wiem czy nadal jest aktualna. Na moderowaniu się bardzo dobrzę znam do tej pory robiłem swój serwer lecz nie mam czasu na zabawę przy plikach. Moderować mogę 24 tak naprawdę. Ponieważ mam bardzo poważną kontuzję nogi i siedzę w domu. Jeśli jesteś zainteresowany moim podaniem. Napisz ;)

Moje dane.

E-mail : [email protected]

GG: 36709412

Pozdrawiam. Dominik ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

UP:

Nieaktualne

Pozdrawiam, [GM]EnZo. 

PS: Moderatorze: Zamknij temat, bo robi się niepotrzebny spam, a kolega już nie szuka pomocy. ;)

PS2: Dzięki za warna (bo pewnie dostanę...).- Chociaż wniosłem coś do tematu ;-)

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...