Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSeratus.pl 3.3.5a

twardy11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
logo.jpg

Serwer SSeratus to nowo powstały serwer. Na serwerze panuje miła atmosfera i przyjazny klimat. Oczywiście jak to na początku największym problemem jest ilość graczy, choć mamy nadzieje, że już wkrótce się to zmieni :)

Serwer stoi na dedyku, który z łatwością poradzi sobie z ponad 1000 graczami online!

Jest to projekt założony przez ekipę, która zajmuje się tym profesjonalnie.

Przygodę z grą zaczynamy z sezonem 5. i z czasem przejdziemy do 8.

Dungeony i instancje działające w 100% z pewnością umilą grę pomiędzy rozgrywkami PvP na w pełni działających Battlegroundach i Arenach ;)

Specyfikacja Realmista:

Typ serwera: HightRate

Exp kill rate: 25x

Exp quest rate: 20x

Exp exploration rate: 3x

Gold rate: 6x

Drop rate: 10x

Reputation rate: 10x

Honor rate: 8x

Profesion rate: 10x

set realmlist sseratus.pl

Strona serwera:

sseratus.pl

Serwer nie powstał po to aby istnieć dwa miesiące, lecz cieszyć grą na lata i mamy nadzieje, że nam w tym pomożecie!

Serdecznie zapraszamy!

Opublikowano

Ojejku, Eragonik stracił GM'a i teraz będzie płakał? Jakie to smutne...

Nie wiem co Wam daje takie pisanie, ze serwer na domowym kompie itd. jak nie macie jak tego sprawdzić a tylko spamujecie. Dosłownie NIKT nie ma żadnej możlwiości sprawdzenia na jakiej maszynie stoi serwer więc po co ten spam? Powtórzę: serwer stoi na serwerze dedykowanym a takie płakanie bo się dostało bana i straciło GM'a jest żałosne.

Opublikowano

Proszę o utrzymywanie w tym temacie jakiegoś poziomu . Jeżeli wasze "opinie" będą z chodziły na inne tematy będę zmuszony wrzucić temat do kosza .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Widzę po postach że admini to dzieciarnia. CÓŻ, po tym się nie ocenia serwera.

0cena:

- za:

Dość długie ładowanie strony (nie wiem kogo wina wasza czy hosta, nie ma to znaczenia)

Strona gotowiec ledwo co zmienione

Gram pół godziny a były już 2 restarty ^^

+ za:

za nic

Do Moderatora:

Uważam że twardy11 bardziej powinień dostać warna  za ośmieszanie niż eragon12 (jest nowy - ma "parasol" , więc został potraktowany za ostro)

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

To może dodasz z jakiego powodu były restarty i ile ich było w ciągu całego dnia? (z powodu dodania questów i były 3 restarty przez cały dzień - w przeciągu 10 minut).

Za ośmieszanie? Tylko i wyłącznie przedstawiłem użytkownikom MPC Forum źródło "wywodu" eragona oraz sprecyzowałem na jakim typie maszynki stoi serwer.

No 95% Graczy wypowiada się bardzo pozytywnie o serwerze, więc Twoja opinia jest bardzo subiektywna. (5% to osoby, które spamowały na worldzie, używały weha itp. - za co w konsekwencji otrzymały bana).

A Tobie polecam nie grać na serwerze skoro tak bardzo Ci się nie podoba :)

Graczy jest co raz więcej i serwer się rozwija, więc to o czymś świadczy.

Niech każdy sam sprawdzi co oferuje serwer a nie sugeruje się postami sfrustrowanych ludzi (nikogo nie wskazuje :) )

Pozdrawiam

Opublikowano

mam pytanie chcętnie bym zagrał ale czy trzeba płacić by grać czy nie. Poprostu ściągam i gram ? :>

Bo serwer zapowiada się ciekawie a wowa bym pograł.

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Za nic nie trzeba płacić, po prostu ściągasz i grasz (wejdź w zakładkę "Jak zagrać" na stronie jeśli będziesz miał jakieś wątpliwości :)

Opublikowano

To może dodasz z jakiego powodu były restarty i ile ich było w ciągu całego dnia? (z powodu dodania questów i były 3 restarty przez cały dzień - w przeciągu 10 minut).

Za ośmieszanie? Tylko i wyłącznie przedstawiłem użytkownikom MPC Forum źródło "wywodu" eragona oraz sprecyzowałem na jakim typie maszynki stoi serwer.

No 95% Graczy wypowiada się bardzo pozytywnie o serwerze, więc Twoja opinia jest bardzo subiektywna. (5% to osoby, które spamowały na worldzie, używały weha itp. - za co w konsekwencji otrzymały bana).

A Tobie polecam nie grać na serwerze skoro tak bardzo Ci się nie podoba :)

Graczy jest co raz więcej i serwer się rozwija, więc to o czymś świadczy.

Niech każdy sam sprawdzi co oferuje serwer a nie sugeruje się postami sfrustrowanych ludzi (nikogo nie wskazuje :) )

Pozdrawiam

"A Tobie polecam nie grać na serwerze skoro tak bardzo Ci się nie podoba" - jak admin ma taką postawę dla graczy i krytyki to szkoda słów

Napisałem co widziałem i guzik mnie obchodzi dlaczego to było :)

"Ojejku, Eragonik stracił GM'a i teraz będzie płakał?" traktowanie kogoś jakby był "bobasem" to również ośmieszanie, więc nie pleć bzdur że nie ośmieszyłeś go.

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Proszę o utrzymywanie w tym temacie jakiegoś poziomu . Jeżeli wasze "opinie" będą z chodziły na inne tematy będę zmuszony wrzucić temat do kosza .

1377430129-U769346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...