Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o noobmeter

Rassmuser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bardzo to rozumiem więc chciałbym się dowiedzieć o co w tym chodzi, a dokładniej czym się różni tabelka "Overall" od "Most recent". Overall to jest ogólne, a Most recent to jest np z dzisiaj ?

Opublikowano

Eff w ogólę się nie liczy w wocie.Wystarczy ,że capujesz baze czy też decap i eff masz wysoki.WN bardziej naciska na twoje umiejętności chodz to też jest troche okłamane...Robisz damage,starasz się coś ugrać ,próbujesz ratować Team to i tak przy porażce to nie wiele znaczy no bo przegrałeś.

Wczoraj moja sesja wyglądała tak ,że miałem 36% wr na koniec dnia bo niestety jak ci za dobrze idzie to trzeba troszkę Cię ukrucić i wrzucać non stop do teamu gdzie nic nie zrobisz sensownego oprócz damage i decapa...niestety wn ma to w nosie bo przegrywasz bitwy.

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Ogólnie na te staty nie patrz wszystkie w jakims stopniu kłamią w mniejszym lub większym , jedne daja mnóstow pointów za wygraną i jeszcze wiecej zabierają za przegraną inne dają tyle samo za 1 dmg co za 1 kill jeszcze inne bazujana celnosci ...

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

WN7 i tak jest gorszy od WN8.

Dobry gracz ma więcej WN8 od WN7 i patrz WN8 raczej.

Zależy jak kto patrzy.

Większość klanów patrzy na wn7 ;)

Sam teraz dołączałem niedawno do nowego klanu i wn8 kompletnie ich nie interesowało.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

a co to ten noobmeter, wn7 i wn8? xD

Noobmeter - strona na której możesz sprawdzić statystyki gracza, czyli między innymi WN7 i WN8

WN7/8 - wyznacznik skilla (umiejętności) Czym więcej, tym lepszy gracz.

Opublikowano

Ja rozumiem i wiem że nie bardzo na to patrzeć ale gdy chcesz dołączyć do klanu to musisz mieć dobre staty bo dla nich to się liczy... i ja bym chciał dołączyć do pewnego klanu żeby uczyć się grać ale on wymaga 1200 effi/wn6 i dlatego muszę na to patrzeć :/

Opublikowano

Ja rozumiem i wiem że nie bardzo na to patrzeć ale gdy chcesz dołączyć do klanu to musisz mieć dobre staty bo dla nich to się liczy... i ja bym chciał dołączyć do pewnego klanu żeby uczyć się grać ale on wymaga 1200 effi/wn6 i dlatego muszę na to patrzeć :/

Przecież Ty z tego co pamiętam masz 600 effi, więc... Lepiej znajdź sobie klan z mniejszymi wymaganiami, szybciej w ten sposób nauczysz się grać, a co za tym idzie staty w górę :]

Opublikowano

Zależy jak kto patrzy.

Większość klanów patrzy na wn7 ;)

Sam teraz dołączałem niedawno do nowego klanu i wn8 kompletnie ich nie interesowało.

Bo jest nowością i jest dopiero w wersji beta.

Ale jest lepszym wyznacznikiem, bo nie patrzy Fragi>Dmg>Spot, tylko Dmg>Fragi>Spot (jak każdy wie, DMG jest ważniejszy).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...