Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duch W Domu Michael Jackson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Film nagrany przez telewizję CNN bije w internecie rekordy oglądalności. 3 lipca w programie Larry'ego Kinga połączono się na żywo z reporterem przebywającym w posiadłości Neverland, w której mieszkał Michael Jackson.

W pewnym momencie kamera przesuwając się po korytarzu prowadzącym do sypialni króla popu, nagrała dziwny cień przemieszczający się w jego pokoju. Czy to duch niedawno zmarłego piosenkarza?

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

pb-logo.jpg

Opis:

Strzelanina FPS stworzona z myślą o pojedynkach sieciowych. W całość wpleciono elementy charakterystyczne dla gier MMO, takie jak możliwość wykreowania unikalnego bohatera i dostosowania sposobu prowadzenia rozgrywki do naszego stylu.

Zapraszam więcej informacji o tej grze: >> http://www.mpcforum....rezentacja-gry/ <<

Opublikowano

Co to kur** ma wspólnego z Combat Arms?!?!?!! Offtop. CLOSE!! Nie ma to jak ponabijać sobie posty!

Ty tez glupim pierd... nabijasz posty o chu... ty spamujesz...

Opublikowano

To nie do straszenia ludzi idioto to leciało na żywo z domu mózgu nie przeróbka ....

pb-logo.jpg

Opis:

Strzelanina FPS stworzona z myślą o pojedynkach sieciowych. W całość wpleciono elementy charakterystyczne dla gier MMO, takie jak możliwość wykreowania unikalnego bohatera i dostosowania sposobu prowadzenia rozgrywki do naszego stylu.

Zapraszam więcej informacji o tej grze: >> http://www.mpcforum....rezentacja-gry/ <<

Opublikowano

nie wiem co to ma byc, to jest forum combata a nie newsy o Michaelu i jakieś kłamstwa

takie filmy dawaj dzieciakom a nie uzytkownikom forum

Opublikowano

Dokładnie głupoty i tyle . To jest forum o CA a nie o bzdurach ktore nas nie obchodza

POMOGŁEM...? Nie żałuj DAJ (+) ;)

Cicho-ciemny.gif

Litwo! Ojczyzno Moja.! Ty jesteś jak zdrowie.. ! Ile Cię trzeba cenić,

Ten tylko się dowie... kto cie stracił !

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...