Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie działko do KV1s

riventop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.jak w temacie myślę, że wpierw 76mm S-54, potem ta wieżyczka KV-85 i potem 85mm D-5T i czy opłaca robić się działko te za 17tyś expa?

Opublikowano

Siema.jak w temacie myślę, że wpierw 76mm S-54, potem ta wieżyczka KV-85 i potem 85mm D-5T i czy opłaca robić się działko te za 17tyś expa?

Tak, rób te działo, ponieważ ma strasznie dobrą penetracje oraz świetny damage z lufki. Czwarte tiery schodzą na hita, a na piątkach zostaje im tylko 3/4 HP.

Fajne wyniki robi się tym działkiem. :P

Opublikowano

przed dzialkiem 85mm zbadaj to dzialo za 17k 122mm d 2-5t bo to jedyne sensowne dzialo na tym czolgu i zarazem kwintesencja gry

860331433165800174608.png

Opublikowano

Ten czołg bez tego działa byłby tragiczny, dzięki 122 otrzymał miano najlepszej 6t :) (Przynajmniej u mnie :) )

Badaj to jest konieczność.

Opublikowano

Odbiera ciężkim czołgom pół HP, medom zostaje taka resztka że i IV dobije. Koniecznie badaj. Dzięki niemu KW-1S jest najlepszą VI. Inne czołgi po prostu są słabsze albo mają inne wady, wada KW-1S to słaby pancerz przedni i mało życia jak na HT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...