Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEMY Z CLIENTEM

matrix3919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z clientem sciągałem z gf i scina się pod koniec z torrentów zainstalowałem i tnie gdy chce to odpalić ( muli kompa )

moze ktoś wrzucić na hosting nostale ? np. speedyshare DZIĘKII!!

Leinad mój kochany graficzek ;*

Opublikowano

Tnie Ci się, gdy chcesz włączyć instalkę, czy klienta już zainstalowanego?

Nikt Ci raczej nie wrzuci tak dużego pliku, a na speedyshare potrzebowałbyś konta premium do pobrania.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

jak tnie Ci całego kompa i tylko reset Cie ratuje (ja miałem że folder się mulił ;p) to weź uruchom tą instalke, zawiesi Ci się komputer to idź np pooglądać TV na 15min :p po 15min wróć i zobacz czy się odcięło. Jeśli nie to powyzywaj na kompa, może pomoże :D

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Powaliło mi się już tnie mi się gdy juz jest 99 % pobierania i nagle 100 % i czekam i czekam , i tak sie denerwoje 1-2h czekałem i chuy niczego nic nie zmienia tylko laguje mi kompa ze nie moge wytrzymać i dre morde xD na niego / moze ktoś to wrzucić na inny servis np. multiupload ? bo chce w to grac mam już wszystko załatwione lecz do tej cholernej gry nie moge wbić!.................. / PROSZE O POMOC.

Leinad mój kochany graficzek ;*

Opublikowano

Polecam nie sciagac torrentem tylko przez Live'a (Skana nie dam, oficialna strona) Leci najszybciej, i od razu instaluje :) 

http://dlcl.gfsrv.net/gfl/NosTale_GameforgeLiveSetup.exe

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...