Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka potrzebuje pomocy, nigdy się z tym nie spotkałem to jest mój pierwszy błąd więc już dochodzę do rzeczy. Jeśli już taki temat był i zostało to wyjaśnione proszę o przekierowanie mnie.

Odpaliłem navicata, zalogowałem się do bazy, wszedłem potem w account i chciałem zrobić nowe konto więc usunąłem istniejące konto Raina : rain/12345

Potem chciałem dodać swoje więc zrobiłem tak samo jak Rain miał ale pozmieniałem ID, e-mail, imię i kod usunięcia postaci - zapisałem i zresetowałem serwer po załączeniu się serwera wchodzę do klienta loguje się na nowo stworzone konto i pisze ze konto nie istnieje. Przed zrobieniem nowego konta na wypróbowanie czy serwer działa zalogowałem się na konto Raina i działało.

Nie wiem co zrobiłem źle ale proszę o pomoc. Jeśli znajdę wyjaśnienie dam + :)

Zdjęcie jak by było potrzebne :P

Opublikowano

P4W3L.

Ale jak usuwam te moje nowe konto i dodaje Raina i daje + żeby dodać nowy pasek i wpisuje dane konta to tak samo nie znajduje tego konta po restarcie :/. Ale jak zostanie konto Raina to każdy będzie na ta postać wbijać a tego nie chce.

Może da się to jakoś cofnąć bo mi się nie chce serwa od nowa robić :x

A ma to cos wspolnego ze Navicat pelna wersja?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...