Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowca a bonusy do eq

orkin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja odwrotnie. Krytyk na full. Narazie to uroki 6 poziomu to jeszcze szalec nie mogę. Potem parę mozna zamienic na moc lub na uroki posiadajace moc i kryta. Na obronie to obrona, hp duzo nie daje a dodatkowe procenty w obronie efektywnie zmniejszaja otrzymywany dmg.

Opublikowano

Panowie, według Was warto zapodać trochę (w jeden itemek wsadzić) przebicia? Widziałem u wielu "pro elo koxów" nawet full na przebitkę i "wyglądali" na takich co koszą wszystkich na pvp.

Opublikowano

Panowie, według Was warto zapodać trochę (w jeden itemek wsadzić) przebicia? Widziałem u wielu "pro elo koxów" nawet full na przebitkę i "wyglądali" na takich co koszą wszystkich na pvp.

Ja mam full na przebicie (lecz bede zamieniał na moc) i HP - gdy mamy dużo HP to regeneracja powyżej 1000 daje nam dużo hp więc też pomaga. W kryta szkoda kamieni gdy masz ścieżke rozwiniętą w osiągnieciach "łucznictwo" ja przy 30% kryta wale je często.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

I jeszcze takie pytanko z innej baczki. Na jakiej zasadzie działają te epickie itemy "no level" które w opisie mają coś a'la "moc przedmiotu rośnie razem z mocą Twojej postaci". Warto to kupić i jak to działa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...