Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje serwera na którym kiedyś grałam

Chesole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś grałam na serwerze opisze go niżej, była to wersja chyba 1.4.7 lub niższa pierwszy raz gralam na tym serwerze no i dopiero zaczynalam wiec nie umialam grac ale niechcący usunelam serwer : / A etraz oopis tego serwera : gdy sie chodzilo na spawn było takie cos z dachem, cały spawn był w krztałcie prostokąta.gdy sie zeskoczyło ze spawnu odrazu bylo pvp ale mozna bylo wejść po drabinach na spawna spowrotem. pamiętam też dwóch graczy : Facebook i TollPLa mój nick to był Pati

Czy ktos wie co to za serwer ?

Czy mógł mi sie gdzies ten serwer zapisac ?

Opublikowano

Są miliony takich serwerów, wątpie że go znajdziesz. Serwery się zapisują w logach, ale nie jestem pewien czy po usunięciu z listy zostają one w tych właśnie logach.

Opublikowano

teraz mam by zyczu a wtedy to nei wiem bo pobieralam z filmiku z yt i bylo takie zwyczajny minecraft

hmmm sądze ze mialas launchera non premium i tam byl juz dodany server :P na jakim grasz launcherze ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...