Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozbudowa do 1200 zł lub PS3

Janek9412

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ nie wiem co wybrać. Mam kilka możliwości . Fundusze-1200zł
Możliwość pierwsza to kupienie ps3 widziałem na allegro juz po 800 zł nowe a używane można dorwać za 500 , 600zł. (ps3 chęć kupienia z wzgledu na zagranie w gier takie jak gtaV , ssx lub mortale.)
Druga to złożyć komputer z dość ciekawych podzespołow tak żeby zagrać w niektóre gry chociaż na średnich. (Gram dużo w gier pprzez neta i tu bardziej polecam niz ps3 typu bf4 lub 3 albo cod4)
Lub rozbudowa mojego komputera np niektóre elementy zostawić inne dokupić.
Mój teraźniejszy pc którego używam UWAGA ! dość stary 4lata =P (chodź w assasina creed 3 grałem na wiecej niż średnich o dziwo =) cod4 stałem fps to 125 chodź z dobrym cfg pociagne na 250 )
-Intel Core 2 Quad Q8200 2.33 ghz 2.33 ghz

-Gforce 9600Gt 512
-2gb ram ddr 2 Hynix Korea 09 2Gb 2RX8-6400U-666-12 H4MP125U64CP8-S6 AB-6 0850
-Płyta gigabyte technology co. , ltd model g31m-s2L system vista 32 bit
-stacja dysków - PHILIPS SPD6005T ATA DEVICE
-dysk - Hitachi HDP725050GLA360 ATA DEVICE 500 GB
-
Mój Zasilacz a raczej to co wyczytałem z niego enlight corporation gps-350cb-102 A 350 W
Proszę mi polecić coś dorego z góry dziękuje .

Opublikowano

Ja na twoim miejscu ulepszył bym kompa...

Bo za 1200 nie kupisz kompa do gier.

A gry na ps3 trzeba kupić :-\

A na pc to można.... całkiem nieświadomie pobrać z internetu xD

<<<<<<<<>>>>>>>

Po pierwsze jak chcesz iść w kierunku upgrade'u to zasilacz do wymiany :>

_-----------_

Ale mam pytanie... czy używki wchodzą w grę?

Jak tak to zaraz coś wykombinujemy!

Tylko napisz :-)

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Ja na twoim miejscu ulepszył bym kompa...

Bo za 1200 nie kupisz kompa do gier.

A gry na ps3 trzeba kupić :-\

A na pc to można.... całkiem nieświadomie pobrać z internetu xD

<<<<<<<<>>>>>>>

Po pierwsze jak chcesz iść w kierunku upgrade'u to zasilacz do wymiany :>

_-----------_

Ale mam pytanie... czy używki wchodzą w grę?

Jak tak to zaraz coś wykombinujemy!

Tylko napisz :-)

Hmm no ps3 można nie świadomie przerobić lub już kupić takie a do niektórych dodają np gta V lub inne gry .

No wiadomo , że zasilacz by musiał pójść bo jest za słaby na nowe karty procki czy co tam jeszcze . =P

Płyta główna też do wymiany bo ddr3 tam nie wcisne raczej jak co proszę mi poprawić bo za bardzo się nie znam.

Hmm używki... no wchodzą , ale.. musiałbym być pewny że bd dobre i za kilka dni nie pójdą z dymem i tu może być problem .

Sweet Jesus

A dyski bd np dobre do nowej płyty głównej żeby podpiąć bo też za bardzo się nei znam są chyba SAta i ata czy coś takiego.

Opublikowano

Hmm no ps3 można nie świadomie przerobić lub już kupić takie a do niektórych dodają np gta V lub inne gry .

No wiadomo , że zasilacz by musiał pójść bo jest za słaby na nowe karty procki czy co tam jeszcze . =P

Płyta główna też do wymiany bo ddr3 tam nie wcisne raczej jak co proszę mi poprawić bo za bardzo się nie znam.

Hmm używki... no wchodzą , ale.. musiałbym być pewny że bd dobre i za kilka dni nie pójdą z dymem i tu może być problem .

Sweet Jesus

A dyski bd np dobre do nowej płyty głównej żeby podpiąć bo też za bardzo się nei znam są chyba SAta i ata czy coś takiego.

Ale przy PS3 przerobionym nie zagrasz w multi :>

A na PC są alternatywy pirackich multiplayerów :-)

I na PC możesz raz kupić grę a kiedy indziej pobrać :-)

A na P$3 to jak raz rozkodujesz to nigdy już nie zagrasz :-)

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...