Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć grę na multiplayer?

SirSligo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;)

Jestem nowym graczem Minecraft. Pobrałem sobie z głównej strony Minecrafta, ale z tego co widzę, jest to demo :/.

Moje pytanie brzmi. Czy ktoś może podać mi link z dobrym Minecraftem i wytłumaczyć jak zagrać w multiplayer z innymi graczami?

Z góry dziękuje za pomoc :)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Polecam pobrać sobie launcher MinecraftbyZyczu. Po jego odpaleniu wpisujesz swój nick i w zakładce własne mody wybierasz jakie chcesz mieć (Polecam optifine i mini mape). następnie uruchamiasz. Gdy się załaduje klikasz w button (przycisk) MULTIPLAYER, a następnię "DODAJ SERWER". Tam wpisujesz IP serwera (np. mc.teamcraft24.pl) i dodaj serwer. Następnie odświeżasz serwery i klikasz na interesujący Ciebie serwer, a następnie dołacz do gry. Gotowe :)

Opublikowano

Polecam pobrać sobie launcher MinecraftbyZyczu. Po jego odpaleniu wpisujesz swój nick i w zakładce własne mody wybierasz jakie chcesz mieć (Polecam optifine i mini mape). następnie uruchamiasz. Gdy się załaduje klikasz w button (przycisk) MULTIPLAYER, a następnię "DODAJ SERWER". Tam wpisujesz IP serwera (np. mc.teamcraft24.pl) i dodaj serwer. Następnie odświeżasz serwery i klikasz na interesujący Ciebie serwer, a następnie dołacz do gry. Gotowe :)

Właśnie pobrałem tego Minecfraft by Zyczu, ale gdy włączam to pokazuje się, że jest aktualizacja i jest tak do usranej śmierci za przeproszeniem ;)

34xi1itwtu8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...