Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostac na 55 czy wbic wiekszy jak tak to jaki?

michubak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na serwerze metin2.pl diumar mam woja bodego 55 lvl calutkie eq 5b na dt (moge na zyczenie potem ss wrzucic) w dt daje rade mam buffa 61lvl z dowodzeniem m4 i pomoca i blogiem g1. I tutaj pytanie sie zaczyna zostać na tym 55 lvl czy wbijać wiekszy jak tak to jaki i na jakim sie zatrzymac aby dobrze zarabiac.
A i z biologiem stoje bo mnie tak wkurw!@$! ze dopiero ksiegi klatw zaczyna, ;ddd

MILITARKA MAM DZIKA ITP TEZ MAM. W RED LESIE METKI SAM KLEPIE 85/90.

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Opublikowano

Na 55Lvl wydaje mi się że tylko na lorda, Medale+kamyki+zioła

Lepiej jak byś wbił 75Lvl i na Metki Mordu w DT

41814796447993033024.png

Opublikowano

Wbij 75lvl.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Witam, to czy zostaniesz na 55 levelu to zależy od Twoich upodobań a mianowicie jeśli nie chcesz wbijać wyższego levela, to nie. Na każdym lv jest dobry zarobek, można wbić ten +/- 70lv i dropić piaski kwarcowe lub magiczne nasiona, to jest bardzo dobry zarobek i w dodatku na nasiona nie trzeba miec mocnego eq, (w Twoim przypadku i tak problemu chyba by nie było). Oczywiście też prawie że najlepszy zarobek to jak poprzednicy sie wypowiadali 7 piętro wieży DT. Lecz można też dobić wyższy lv i chodzić na np. Berana Setaou, mapki 90lv, można tam naprawde bardzo dobrze zarobić dropiąc PD'ki. Smoczy szpon na Diumarze chodzi około 400kk (dokładnie nie wiem bo dawno tam nie wbijałem). Więc musisz sam zdecydować, pozdrawiam :)

Opublikowano

Lepeiej zostaw 55lvl i wbijaj dalej lvl

Kolejny spamer, twoja wypowiedź nie ma kompletnego sensu..

Ma zostać na 55lv i dalej wbijać lvl. ? Wyjaśnisz. ?

Opublikowano

Za jakieś 30minut edytuje ten post i dodam ss  itemków i chciałbym abyście mi doradzili czy zostać czy nie ;d  Przy okazji proszę także o wycene serwer DIUMAR METIN2.pl
Co sprzedać co zamienic itp

EQ:   2dm4id.jpg

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Opublikowano

Widze, że wszyscy Ci doradzają żebyś wbił 75 level :)

Ja bym na twoim miejscu wbił bym 70 lvl i kupiłbym coś lepszego. Wtedy się zatrzymać i "trzepać" kasiorkę :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Widze, że wszyscy Ci doradzają żebyś wbił 75 level :)

Ja bym na twoim miejscu wbił bym 70 lvl i kupiłbym coś lepszego. Wtedy się zatrzymać i "trzepać" kasiorkę :)

Ja też bym tak zrobił wbic 70 i później DT red i kaska wpada dokładnie

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...