Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework WW?

aliv1822

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdzies slyszalem ze bd rework WW ale niewiem czy to jest prawda wie moze ktos cos o tym? (Możliwe ze mi sie przysnilo):D

Opublikowano

Przecież ta postać teraz jest dobra i bardzo popularna.

Często go widzę na platynie.

Nie ma szans na żadnego reworka i o żadnym nie słyszałem.

Opublikowano

Nic mi się nie obiło o uszy a z tematem reworków jestem na bieżąco. Zresztą ww nie potrzebuję reworku :) Co najwyżej kilku drobnych zmian :D

Opublikowano

Będzie rework , na 100% usuna jego E . Mają dodać coś co pozwoli mu lepiej gankowac w tej mecie .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Pasjonat
Opublikowano

Nic nie słyszałem o reworku WW ;/ Jest bardzo mocny więc nie wiem po co mu rework. Może jak już to graficzny.

Opublikowano

Ja nie wiem ale ja juz dawno slyszalem o reworku ww, wlasnie z jego e. Wedlug mnie przyda sie takie odswiezenie tej postaci, teraz dosyc rzadko pickowana na rankedach.

sstwc.jpg

Opublikowano

Będzie rework ww, ale jeszcze nie wiadomo jaki.. Niektorzy mówią, że tylko wygląd, a niektórzy właśnie, że zastąpią mu E czymś co pozwoli mu lepiej gankować.

Opublikowano

Nawet jeśli to przed nim jest kilka innych postaci np Skarner , Yorick . Więc w najbliższym czasie raczej nie bedzie reworku WW

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Aktualnie wg. mnie jest bardzo mocny i popularny, ulti ma krótkie cd więc po 6 ganki nie są złe.

Opublikowano

Jeżeli już mowa o reworku WW, to musieliby zrobić coś z jego gankami z jungli, bo ja sam muszę upominać graczy, że nie gankuję do 6 lvl'a, bo po prostu nie dam rady. Może art splash zmienią i coś w skillach :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

WW super postać jeśli wiesz na kim użyć ulta life stel i ogólnie cała jego pasywka q w bardzo długo może siedzieć w tej jungli i z niej wgl nie wychodzić gangi po 6 prawie zawsze kończą się powodzeniem w tf odłącza adc/apc od gry co jest mega przydatne reworkowanie go by był jeszcze silniejszy nie widzę w tym sensu

39052_zps71e43729.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...