Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|#| 1.7 |#| CLASSIC SV |#| GILDIE |#| WYMIANA LVLI |#| PODWOJNE PLONY |#| PKT KOPANIA |#| CZYTAJ DOKŁADNIE OPIC |#| START: 08 luty 2014 |#|

Marihuanek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja czekam, z niecierpliwością na serwer.

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

Do panów u góry :) Było by miło jak byście poinformowali swoich znajomych oraz innych graczy o naszym serwerze :) Serwer jest już w 99% gotowy więc nie ma opcji żeby nie wystartował, zastawiamy się jeszcze co do godziny startu, ale spokojnie, wszystko zostanie podane w tym tygodniu kilka dni przed sobotą ( 08.luty.tr ) W opisie serwera zapomniałem o kilku ważnych rzeczach między innymi o tym że aby teleportować się na spawn potrzebujemy 3 diamenty, jeżeli jesteśmy Vipem wystarczy wtedy nam tylko 1 diament ;P Możemy ustawić nasz dom do którego teleportujemy się za 3 złota a Vip ma to już tylko za 1 sztabkę złota :) Myślę że się podoba, stawiamy na to żeby rozgrywka nie znudziła wam się szybko i żebyście mogli pograć jak najdłużej na naszym serwerze :) Żeby na dobrą gildie trzeba było trochę po pracować, pomyśleć a czasami i nawet obmyślać jakąś strategie na wrogie gildie :P Będzie super, zapraszajcie znajomych, polecajcie nasz serwer bo na prawdę warto! Spodoba wam się :) Pozdrawiam i zachęcam do podzielenia swojej opinii w tym temacie, możecie również pisać co wam się podoba, co nie, może coś zmienić, może coś nowego dodać :) Każdy wasz pomysł jest bardzo ważny bo to właśnie dla was robimy ten serwer :] Czekam, piszcie śmiało (skype: xm4ni3kx)

Opublikowano

Tak jak napisał Marihuanek, poszukujemy helperow/youtuberow.

Chcesz dowiedziec sie wiecej zapraszamy na naszego ts'a

W dalszym ciagu na serwerze trwaja prace, staramy sie aby gralo sie jak najlepiej.

W ciąż szukamy Helper/youtuber.

Zapraszamy do komentowania i oceniania.

Opublikowano

Podanie na Helpera

Prawdziwe imię: Patryk

Nick z gry: DisterPL
Doświadczenie: Miałem 2 własne serwery, moderatora i helpera 2x 
Czy posiadasz TS3: Tak
Od jakiego czasu grasz w minecraft: od 1 roku
W jakich godzinach możesz być na serwerze: w dni wolne 13:00 - 24:00
Uzasadnienie podania: Chciałbym zostać helperem ponieważ lubię pomagać innym graczom którzy nie wiedzą czegoś o minecrafcie i o komendach serwera.
Wykazuje się całkiem dużą wiedzą o minecraft. Wiele razy widzę że ktoś spamuje, przeklina, obraża. Wtedy aż mnie gotuje, ponieważ lubię porządek na serwerze.
To tyle tego podania. Mam nadzieję że zostanie pozytywnie rozpatrzone. 

Pozdrawiam `DisterPL

272521459542159815554.gif

Opublikowano

" Od jakiego czasu grasz na serwerze: od 1 roku " Nie rozumiem jak można grać na serwerze od roku, gdy ten serwer nie wystartował jeszcze :) No i startuję dopiero 8 lutego w sobotę o godzinie 18:00 ;) Zapraszamy wszystkich graczy który są spragnieni rozgrywki w trybie survival na wysokim poziomie :P Co do twojego podania wydaje mi się że jest ono mało kreatywne, mam wątpliwości które może uda Ci się rozwikłać kontaktując się ze mną na skype: xm4ni3kx :) Pozdrawiam i zachęcam do wyrażenia swojej opinii o serwerze :)

Opublikowano

Rozjebany system. xD
Gildie by Dzik (Skrypt) hhahahahaahhaha

O kurwa ile to już takich serwerów jest 100000 ?

OtherDrops, ale jakiś znów kurwa kod 10 liniowy nie ? xD

Nie zagram na tym gównie, tyle powiem. ;-)

Opublikowano

Tak jest kolega wyżej na pewno ma racje :) Dziękuje za wyrażenie swojej opinii xD Gildie Dzykoysk'a zostały poprawione, usunąłem wszystkie błędy i tym podobne :P

Co do dropu to nie jest to other drops z 10 linijkami kody tylko rozbudowany skrypt który ma 300 linijek kodu, fortune, wbudowany system punktów oraz wiele innych systemów :)

Proszę o to fragment kody ze skryptu na drop jaki można znaleźć na naszym serwerze :)Punkty te sprawdzimy pod /lvl,/pkt,/poziom,/level - otrzymujemy je za kopanie, za zabijanie, awansujemy na wyższe poziomy. Punkty można wymieniać na różne nagrody ( na spawnie na tabliczkach ) :P

ns-dbxznaruakdbsbmcfhwe.jpg

PS. Dodaje link do klepu serwera, możecie zapoznać się z opisami pakietów oraz ich cenami :) Myślę że ceny są bardzo dobre i niskie jak na nagrody jakie otrzymacie za dotacje :)

>> http://classicsv.yfun.pl/ <<
Opublikowano

Rozjebany system. xD

Gildie by Dzik (Skrypt) hhahahahaahhaha

O kurwa ile to już takich serwerów jest 100000 ?

OtherDrops, ale jakiś znów kurwa kod 10 liniowy nie ? xD

Nie zagram na tym gównie, tyle powiem. ;-)

Może i jest ich 100000, które zostały postawione przez jakieś dzieciaczki po 12lat, z gotowych paczek z neta. Więc nie porównuj do tego naszego serwera.

Jeśli masz jeszcze jakieś problemy to zapraszam na PW, a nie spamujesz bezsensownymi komentarzami.  

Opublikowano

Może i jest ich 100000, które zostały postawione przez jakieś dzieciaczki po 12lat, z gotowych paczek z neta. Więc nie porównuj do tego naszego serwera.

Jeśli masz jeszcze jakieś problemy to zapraszam na PW, a nie spamujesz bezsensownymi komentarzami.  

Zgadzam się z wypowiedzią Butli :) Z resztą po starcie wyrazisz swoją opinie dokładniej jeżeli wejdziesz i sprawdzisz że to jest "gówno" :) Plus już Ci na twoje pytania odpowiedziałem xD

Pozdrawiam i czekam na wasze opinie o serwerze ;)

Opublikowano

Mam prawo wyrazić swoją opinię ;]

Btw. nigdy nie zagram na serwerze ze skryptami, gówno tyle.

Hehe, twoje komentarze sa na poziomie szkoły podstawowej. Co do skrypty na serwerze jest 70% skryptów autorstwa Te_ha_ce.

Kolejne komentarze typu " nigdy nie zagram gówno tyle. " będa zgłaszane za spam ...

Opublikowano

Spróbuje wbić pierwszy :) Ej a będzie jakaś nagroda dla tego kto wbije pierwszy ?

Czy was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu + ?

Opublikowano

Na chwilę obecną nie przewidujemy nagrody dla pierwszego gracza aczkolwiek nie wykluczamy tego że otrzyma on jakiś drobny podarunek od administracji :) Może zróbmy w ten sposób że piszecie swoje nicki pod postami i po starcie serwera wylosujemy kilka z nich które otrzymają drobne upominki od administracji :) Żeby było fer dla każdego kto raczył pojawić się na starcie, bo to kto wejdzie pierwszy, to gracz nie może mieć na to większego wpływu :) Po prostu piszcie nicki pod którymi zgracie, lub nawet po starcie można napisać pod jakim się gra a po godzinie od startu rozdamy nagrody :)

Opublikowano

Hehe, twoje komentarze sa na poziomie szkoły podstawowej. Co do skrypty na serwerze jest 70% skryptów autorstwa Te_ha_ce.

Kolejne komentarze typu " nigdy nie zagram gówno tyle. " będa zgłaszane za spam ...

Jesteś idiotą czy udajesz kurwa ? 70% skrypty, ogarnij się kurwa, skrypty = lagi, błędy gówno za dychę. Gdybyście byli na poziomie "dobrym" to byście wynajęli programistę, który by wam napisał wtyczki (PLUGINY).

Skrypt = gówno.

Skrypt = gówno.

Sam masz komentarze na poziomie 10 latka..

Opublikowano

To jest mały serwer ( tworzony z pasją xD ) dlatego wystarczą nam skrypty w które wkładamy nasze pomysły i wszystko jest okej, uwierz mi że wszystko jest zrobione tak że do 100 graczy nie będzie żadnych problemów :) Mały serwer podkreślam, jeżeli miało by to ewoluować w jakiś większy serwer na pewno wszystko będzie pisane na stabilniejszych odpowiednikach które pochłoną nasze jak że wspaniałe pomysły haha  :P Robię ten serwer żeby był taki na jakim zawsze marzyłem zagrać ;) Jestem wymagającym graczem który lubi trudną, nie prostą, wciągającą i nie prostą rozgrywkę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...