Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|#| 1.7 |#| CLASSIC SV |#| GILDIE |#| WYMIANA LVLI |#| PODWOJNE PLONY |#| PKT KOPANIA |#| CZYTAJ DOKŁADNIE OPIC |#| START: 08 luty 2014 |#|

Marihuanek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj chyba ja :33 ( Te_ha_ce, miło mi ) Skoro krew Cię zalała to pozwolę sobie zacytować pewną mądrą osobę :P " Będę dumnie, skakał po twej trumnie + " Miłego wieczoru Panu życzę i zachęcam innych użytkowników aby wyraźili swoją opinie o naszym projekcie :P Start już w sobotę ( 8 luty ) o godzinie 18:00 ! :) Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie i mile :]

Opublikowano

=

|DATA STARTU: 08.luty 18:00|=

Dodaje kilka screan shootów z naszego serwera

a dokładniej z komend, komunikatów i tym podobne.

( sorki za mało dokładnie wykonane zrzuty z ekranu ;/ )

qx-raqpxknwfguxhmeiucun.jpg

ak-bzleowjpmwmupelogkla.jpg

ab-sstisoknxivsmavhcnny.jpg

dq-obqpdbgyqxvvlovhvdjy.jpg

wi-jmdwwhduxkhfdiadcwpu.jpg

zh-zsgkkbhqklduipqqyxnf.jpg

Opublikowano

Tak tak :) Może jeszcze dzisiaj dodam więcej screan shootów, myślałem o tym żeby nagrać nawet krotki film promujący w którym zobaczycie jak to wszystko wygląda :) Było by, Ciekawie na prawdę :) W chwili obecnej nie posiadam mojego mikrofonu aczkolwiek mogę go mieć w każdej chwili więc ;)Zastanowię się w ciągu 30 minut czy nagram film :P Kto za ? Pisać ! :D

Opublikowano

Hm , po przeczytaniu opisu serwer zapowiada się na prawdę bardzo emocjonująco.. Oby wypaliło, trzymam was za słowo, spodobały mi się wszystkie systemy jakie zostały opisane, a doczytałem nawet że to nie wszystko :3 Barwo, barwo, barwo, bardzo dobry projekt się szykuję :) Obyście dobrze o niego dbali a serwer na pewno zdobędzie sławę i reputacje na polskim rynku minecraftowym i tak jak w postach wyżej być może ewoluuje w jakiś większy, mocniejszy i jeszcze lepszy projekt ;) Pozdrawiam Kuba, wbije z ekipą :P Posiadacie może jakiś serwer teamspeak?

Opublikowano

Hm , po przeczytaniu opisu serwer zapowiada się na prawdę bardzo emocjonująco.. Oby wypaliło, trzymam was za słowo, spodobały mi się wszystkie systemy jakie zostały opisane, a doczytałem nawet że to nie wszystko :3 Barwo, barwo, barwo, bardzo dobry projekt się szykuję :) Obyście dobrze o niego dbali a serwer na pewno zdobędzie sławę i reputacje na polskim rynku minecraftowym i tak jak w postach wyżej być może ewoluuje w jakiś większy, mocniejszy i jeszcze lepszy projekt ;) Pozdrawiam Kuba, wbije z ekipą :P Posiadacie może jakiś serwer teamspeak?

Posiadamy serwer ts ip znajdziecie na serwerze 

Opublikowano

Dzięki wielkie za tak pozytywną opinie :) Bardzo ona motywuję do działania i wzbudza różnego rodzaju refleksje dotyczące serwera :) Postaramy się tak aby było jak najlepiej i poświęcimy temu ogrom czasu aby wszystko było na jak najwyższym poziomie i wykonane z precyzyjną dokładnością :)

Dodałem nowego screanshoota do spoilerów ze zdjęciami więc dodam go jeszcze i tutaj jak by ktoś szukał i nie mógł znaleźć :P Proszę oto tabliczki z wymianami lvli :D

sl-vecikbbbkixwvmusyubd.jpg

Opublikowano

prezentacje zaje napewno pozapraszam kumpli i bedziemy grać czekam na otwarcie :) Fajnie jakby ten projekt się rozrósł na coś większego :) Mam nadzieję że wypali:P pozdrawiam

Opublikowano

ci-frqqnrdofsemihizjaxd.jpg

Dodano nowe opcje wymiany których będzie jeszcze więcej i na prawdę sporo :) Tutaj dostajemy "mikstury siły" które po wypiciu działają na nas 120 sekund, oraz "mikstury szybkości" które po wypiciu działają na nas przez 480 sekund. Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie na start serwera to już dzisiaj ( 8 lutego 2014 ) o godzinie 18:00 ! :P

Opublikowano

Serwer wystartował z jak największym powodzeniem :) Życzę wszystkim miłej gry, zgłaszajcie błędy i piszcie swoje nicki ! :P Za godzinę losowanie nagród :) Wszystko w 100% elegancko tak jak miało być.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich do gry. W nocy z wczoraj na dzisiaj zostały poprawione wszystkie nie dociągnięcia techniczne i już wszystko jest na swoim miejscu, a nawet i lepiej się prezentuje :) Zapraszam wszystkich :P

Opublikowano

Za trudno tepanie się na spawn = 3 diaxy ,brak mcmmo jakieś dziwne frakcje kopaliśmy 7 h na gildie do tego szukaj 5 stakow skór porostu się znudziło.

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

Za trudno tepanie się na spawn = 3 diaxy ,brak mcmmo jakieś dziwne frakcje kopaliśmy 7 h na gildie do tego szukaj 5 stakow skór porostu się znudziło.

Taki poziom gry, zielibyśmy mogli pograć jak najdłużej a nie resety po miesiącu lub szybciej :) MCMMo, pomyśle nad tym żeby to wgrać, zbierz jeszcze kilku graczy który wyrażą swoją opinie na temat tego czy wgracz MCMMo czy nie :P Wtyczka na klany jest super jak na hardcorach ;P Normalnie za itemki, cubboid 100x100 :P Jest możliwość zmiany itemow na gildie :) Tylko zbierz większą ilość graczy który wyrażą takie zdanie ;p

Naprawiono zaklęcie Unbreaking, już wszystko działa poprawnie, dziękuję za zgłoszenia :) Pozdrawiam, Te_ha_ce..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...