Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pentakill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 lvl i Penta? Nie wydaje mi się by boty w tak wczesnym stadium gry trzymały się na tyle blisko by możliwa była penta :3 Just sayin...

Opublikowano

2 lvl i Penta? Nie wydaje mi się by boty w tak wczesnym stadium gry trzymały się na tyle blisko by możliwa była penta :3 Just sayin...

Chodziło mi o 2 lvl przywoływacza. :) Jest to dopiero moje pierwsze konto

@Dodam, że to byłaby moja 2 penta w tej samej grze ale za długo szukałem renektona i miałem "nieoficjalną pentę" (zrobiłem quadre a renekton po ~30 sek był ace/legendary)

Opublikowano

Chodziło mi o 2 lvl przywoływacza. :) Jest to dopiero moje pierwsze konto

@Dodam, że to byłaby moja 2 penta w tej samej grze ale za długo szukałem renektona i miałem "nieoficjalną pentę" (zrobiłem quadre a renekton po ~30 sek był ace/legendary)

JAKA ZNAJOMOŚĆ GRY PACZCIE PAŃSTFO

Opublikowano

Niektórzy naśmiewają się z jego początkowego sukcesu na drodze League of Legends. A połowa na rankedach nawet nie widziała tripla. Nie pisałem tutaj o wszystkich i proszę to traktować troszkę z dystansem do własnej osoby. Bo wiem, że na tym forum są lordowie w czołówce League of Legends.

Pozdrawiam,

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Opublikowano

Gratuluję : ) Powodzenia w dalszym rozwoju. Teraz czekać, na pentę na graczach : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...