Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] N3XUS.GA [ham]

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera :P

Administracja z dupy ;)

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Nie polecam serwera :P

Administracja z dupy ;)

Polecam Serwer 

Administracja do dupy ? W 100% mogę polecić mieli już kilka serwerów osobiście grałem na 2  ostatni VirLord o ile dobrze pamiętam mimo że był to hamachi grało po 50-60 osób online lecz było trochę bugów bo VirQ sam pisał że robił je w krótkim czasie mam nadzieje że ten będzie dopracowany :)

Medalowy poczekamy na twój serwer bo robisz już po ponad miesiąc czekamy na to cudo 

Opublikowano

Serwera naprawdę nie polecam, ze względu na ilość dzieci która sięga prakycznie 80% serwera...

Serwer tak czy inaczej nie przypadł mi do gustu, bo po co mam bawić się w hamachi jeżeli są serwery lepsze na dedykach i wtedy mam ''większą'' pewność, że nikt mi nic nie ukradnie itd...

To jest tylko moje zdanie na temat tego serwera, nie wymagm azby ktoś sądził tak samo jak ja.

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Nie zagram ze względu, że jest to hamachi + trzeba expić. Nie będę marnował swojego czasu na expienie wiedząc, że server w najbliższym miesiącu padnie.

Opublikowano

Według informacji z pierwszego postu serwer już miał start.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...