Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy! Minecraft-Hs_err_pid123

Eszku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy !!! Mam problem . Gdy uruchamiam minecrafta to wszystko ok . Normalnie się włącza .....i klikam enter game . I nagle gówno...pisze loading . I znika minecraft . Na pulpicie wyskakuje notatnik Hs_err_pid168 . Za każdym razem numerki są inne :/ . Proszę o pomoc !!!!!!!!!! Robiłem wszystko reinstalowałem jave . Usuwałem cały folder .minecraft . Próbowałem uruchomić za pomocą notatnika.bat ...... ,ale to nic nie pomaga . Pomocy !!!!! Aktualnie mam jave 32 bitowom . Windows 7 system operacyjny 64 . Proszę pomóżcie ! :D

Opublikowano

Ten plik pojawia się gdy masz błąd. Zainstaluj minecraft by zyczu i zobacz czy ci dobrze chodzi. Czasami ten plik sam z siebie się pojawia a czasem gdy jest błąd.

Opublikowano

Pomocy !!! Mam problem . Gdy uruchamiam minecrafta to wszystko ok . Normalnie się włącza .....i klikam enter game . I nagle gówno...pisze loading . I znika minecraft . Na pulpicie wyskakuje notatnik Hs_err_pid168 . Za każdym razem numerki są inne :/ . Proszę o pomoc !!!!!!!!!! Robiłem wszystko reinstalowałem jave . Usuwałem cały folder .minecraft . Próbowałem uruchomić za pomocą notatnika.bat ...... ,ale to nic nie pomaga . Pomocy !!!!! Aktualnie mam jave 32 bitowom . Windows 7 system operacyjny 64 . Proszę pomóżcie ! :D

Z tego co napisałeś wnioskuję że system masz 64 - bitowy, a Javę masz 32 - bitową. Zainstaluj Javę 64 - bit.

The odds are never in our favor...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...