Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry przygodowe ps3

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Szukam fajnej gry przygodowej (uzywana-nowa) przesyłka kurierem cena od 10 do 50zł najlepiej strona allegro

Czy to by działało na ps3 bo pisze niby ps2 ps3 i czy to dojdzie normalnie :P

http://ps1.pl/2013/08/18/disney-s-tarzan-gra-psx-psone-ps2-ps3-playstation/

Może uncharted ? Mam 2 część, gra bardzo fajna tylko trochę krótka ( o ile dobrze pamiętam to 10h na poziomie najniższym ).

Co do tej gry to przecież pisze: AUKCJI JEST ORYGINALNA GRA NA KONSOLĘ SONY PLAYSTATION I PLAYSTATION 2(PLAYSTATION 3 modele CECHC03 60GB)

Wystarczyło przeczytać... będzie działało tylko na modelu CECHC03 60GB.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Może uncharted ? Mam 2 część, gra bardzo fajna tylko trochę krótka ( o ile dobrze pamiętam to 10h na poziomie najniższym ).

Co do tej gry to przecież pisze: AUKCJI JEST ORYGINALNA GRA NA KONSOLĘ SONY PLAYSTATION I PLAYSTATION 2(PLAYSTATION 3 modele CECHC03 60GB)

Wystarczyło przeczytać... będzie działało tylko na modelu CECHC03 60GB.

Oryginalne gry z PSX'a działają na wszystkich modelach (FAT, Slim, SS) Dodatkowo na Super Slim'ie można odpalać kopie zapasowe gier z PSX robiąc Magic Swap :D

Informacja z modelem tyczy się gier PS2, dopiero od modeli CECHGxx w konsolach zabrakło emulatora PS2, wszystkie wcześniejsze modele mają emulator gier PS2.

@topic

Moim zdaniem nie opłaca się kupować gier z PSX'a na PS3, no może jakieś perełki ale nie Tarzana...

Grałem w Tarzana na PSX, gra jest bardzo przeciętna i krótka. Lepiej sobie ściągnij emulator PSX'a i graj na komputerze - nie trzeba jakiejś dobrej maszyny!

Co do gier to polecam Little Big Planet, seria Lego, seria Ratchet & Clank, Heavenly Sword, God of War, Tomb Raider, seria Assasin's Creed, seria Uncharted. Ze spokojem kupisz coś w cenach 15-50zł

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Oryginalne gry z PSX'a działają na wszystkich modelach (FAT, Slim, SS) Dodatkowo na Super Slim'ie można odpalać kopie zapasowe gier z PSX robiąc Magic Swap :D

Informacja z modelem tyczy się gier PS2, dopiero od modeli CECHGxx w konsolach zabrakło emulatora PS2, wszystkie wcześniejsze modele mają emulator gier PS2.

@topic

Moim zdaniem nie opłaca się kupować gier z PSX'a na PS3, no może jakieś perełki ale nie Tarzana...

Grałem w Tarzana na PSX, gra jest bardzo przeciętna i krótka. Lepiej sobie ściągnij emulator PSX'a i graj na komputerze - nie trzeba jakiejś dobrej maszyny!

Co do gier to polecam Little Big Planet, seria Lego, seria Ratchet & Clank, Heavenly Sword, God of War, Tomb Raider, seria Assasin's Creed, seria Uncharted. Ze spokojem kupisz coś w cenach 15-50zł

Heh, nie wiedziałem o tym :) To nie ładnie ze strony sony, że już nie zrobili wstecznej kompatybilności dla wszystkich modeli do gier z ps2 ;/ Widocznie chcieli jeszcze ps2-ki wysprzedać.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...