Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Współpraca napewno?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy to odpowiedni dział ale mam nietypowy problem. Natomiast pewna osoba proponuje mi współprace i stworzenia serwera jednak ta osoba chce miec wszystko na swoim koncie a ja mam zapłacic 30zl sms .Gracz nie chce mi wysłać paczki serwera ani zrobic tego na moim koncie . Pytanie do was zaufać mu, jakie pytania zadać aby się upewnić i co zrobić w razie oszustwa .Mam zapisana rozmowę i jej screeny. Jutro mam rozmawiać przez ts. Pomocy !

reklama.png

Opublikowano

Tak zapisz najlepiej rozmowe i screeny jak cie oszuka,ja bym nie zaufał takiemu kolesiowi,ale rob jak chcesz.

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Opublikowano

Nagraj rozmowę najlepiej

Polecasz jakis program?

Tak zapisz najlepiej rozmowe i screeny jak cie oszuka,ja bym nie zaufał takiemu kolesiowi,ale rob jak chcesz.

Jaki program :)

A jezeli nawet nagrać i co dalej?

reklama.png

Opublikowano

Może nie współpracuj z nim tylko zapytaj się czy odsprzeda paczkę .

PS. Jeżeli chciałbyś tworzyć z kimś doświadczonym serwer możesz napisać na pw do mnie . ;)

Opublikowano

Rozmowę na teamspeaku możesz nagrać bezpośrednio przez ten program :)

Tylko on będzie widział, że nagrywasz, ale jeśli nie ma zamiaru Cię oszukać to nie powinno mu przeszkadzać, to, że chcesz się jakoś zabezpieczyć.

Jak coś to Tools > Start Recording

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...