Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

polak1595

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minecraft - Rekrutacja

Witam. Z tego miejsca chcę oświadczyć, że szukam ogarniętych ludzi, którzy są wstanie poświęcić swój czas oraz swoją wiedzę na rzecz serwera. Nie będę obijał w bawełne, póki co niema serwera ani pomysłu na niego. Zaskoczony? Wszystko oparte jest na grupie osób z którą razem ustalimy jaki tryb będzie miał serwer, ewentualnie jaka będzie fabuła itd.

Proszę się niczym nie zamartwiać, ponieważ serwer będzie i ja będę go opłacał. Dodatkowo zostanie stworzona strona wraz z forum oraz automatycznym sklepem z usługami premium. Ustalanie wszystkich szczegółów będzie się odbywało na zasadzie zebrań na TeamSpeak3 o ustalonej wcześniej porze aby każdy mógł wnieść coś w dyskusję.

Zdradzę, iż serwer będzie miał zagwarantowaną reklamę po przez pewien hosting z którym nawiązałem współpracę. Więcej szczegółów w etapie poznawania się abym miał pewność, że mogę komuś zaufać wink.png

Tworzenie serwera nie będzie trwało 2 tygodnie, ponieważ nie będzie to zwykły przeciętny serwer, a przynajmniej postaram się wraz z team'em aby taki nie był.

Oto krótki film, ktory zamieściłem na youtube ~~> www.youtube.com/watch?v=G6vp0KGJZWU

Zainteresowany? Jeśli tak to wypełnij formularz, który znajduje się pod filmem i wyślij mi na mail'a ~~> [email protected] (postaraj się napisać jak najwięcej i starannie z prawidłową ortografią)

Podstawowe wymogi:

• Posiadanie TeamSpeak3 (oraz mikrofon)
  • Wiedza na temat gry minecraft
  • Doświadczenie oraz wiedza z zakresu administracji i budownictwa

Mile widziane umiejętności:

• Wiedza na temat pluginów (bardzo dokładna)
  • Wiedza na temat skryptowania (c++, Java)
  • Kreatywność, twórczość, pomysłowość

Minimalny wiek rekrutacji to 14 lat

Nie czekaj! Przygoda tworzenia czegoś nowego czeka na ciebie, a być może to właśnie ty tchniesz nowy pomysł w życie, który zaowocuje popularnością wink.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...