Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mantle - koniec z przepłacaniem za procesory!

Krzysiekn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A na co można liczyć od AMD? Pewno opóźnienia, i będą się tłumaczyli jak na dywaniku u dyrektorki.

Aktualnie to wygląda tak że mamy mieć 2 procesory / 2 mobo / 2 karty żeby sobie pograć w all gry na ultra.

Ciekawe.

graphic.png
Opublikowano

Powiem tak, mantle się przyda wiele osób czekało na niego i się doczekało ale poczekamy zobaczymy czy inne gry zdecydują się na obsługiwanie tej technologii.

Tobie (krzysiek) to akurat może sporo dodać bo masz tego fx'a więc trochę ci to doda.

Ale tak jak Anoizm napisał jedna jaskółka wiosny nie czyni. myślę że to idealne podsumowanie tejże technologii.

Opublikowano

Powiem tak, mantle się przyda wiele osób czekało na niego i się doczekało ale poczekamy zobaczymy czy inne gry zdecydują się na obsługiwanie tej technologii.

Tobie (krzysiek) to akurat może sporo dodać bo masz tego fx'a więc trochę ci to doda.

Ale tak jak Anoizm napisał jedna jaskółka wiosny nie czyni. myślę że to idealne podsumowanie tejże technologii.

Nie popatrzyłeś na moją gpu - mam zieloną - mnie nie dotyczy Mantle :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...