Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]TreasureChest Help!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam plugin TreasureChest. Kiedys dzialal tak jak mial dzialas a dzis kiedy go mam to chce ustawic /tchest unlimited . Patrze sie na skrzynke i pisze, ze sie na nia nie patrzę. Proszę o pomoc bo mi to jest strasznie potrzebne na serwer PvP! Licze na odpowiedz. Nagradzam + :)

Opublikowano

A działa ci może komenda ?

/tchest setunlimited

Lub

/tchest u

A jeżeli to nie zadziała to przed używaniem tych komend daj jeszcze:

/tchest set

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Pisze, ze sie niby udalo ale gdy otwieram i biore rzecz, ktora dalem to potem jej nie ma :( Masz moze config do przeslania ? Moze to mnie uratuje.

Opublikowano

Patrzysz na skrzynkę dajesz /tchest set potem wpisujesz /tchest unlimited

Robie tak: Wkladam itemy do skrzynki. Patrze sie na nia i wpisuje /tchest set. Potem nadal sie na nia patrze i wpisuje /tchest unlimited. Potem otwieram skrzynke... I gowno :( Skrzynka pusta.

Opublikowano

Robie tak: Wkladam itemy do skrzynki. Patrze sie na nia i wpisuje /tchest set. Potem nadal sie na nia patrze i wpisuje /tchest unlimited. Potem otwieram skrzynke... I gowno :( Skrzynka pusta.

Nad skrzynką nie możę być tabliczki bo inaczej tak się dzieje

Opublikowano

Ok dziala bez tych tabliczek. Dam + Tylko mi nie dziala z unlimited i musze wpisywac: /tchest setforget 0 0 0 1

@edit. Ok nwm czemu ale teraz dziala bez zarzutów :) Temat do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...