Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Gothic II NK.

Haritirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiedziałem gdzie to napisać. Lecz gothic jest rpg. Wnet pisze tu. Mam taki problem (pierwszy raz się z nim spotykam). Grałem sobie normalnie w gothic'a. Po czym go wyłączyłem i poszedłem spać. Nazajutrz gdy się obudziłem i usiadłem przed komputerem. Gothic II nk nie chciał się włączyć. Dla pewności sprawdziłem czy z innymi grami też tak jest(Sprawdzałem też Gothic 1). Niestety tylko z gothic'em tak mam. Sprawdzałem uruchomieniem przez administratora (konto też mam). Wszedłem na drugie konto użytkownika. Tam wszystko działało. Spróbowałem reinstall lecz bez różnicy. Więc postanowiłem zostawić to (myślałem , że będzie to tymczasowe). Minął miesiąć i nadal bez różnicy. Przy okazji zauważyłem , że jak włączę gothic'a (2). To proces gothic2.exe je 4 322 pamięci.

Proszę o pomoc. (Za pomoc jest nagroda.)

yiWCsl1.png
Opublikowano

Możesz to rozwiązać bardzo prosto.

Gdy już uruchomisz i gra nie pójdzie dalej tylko włączy się ten proces o którym mówisz to należy go wyłączyć.

Po prostu wybierasz "Zakończ proces" w Menadżerze zadań. Jak już wyłączysz to włącz Gothica od nowa i teraz powinien pójść.

Ten błąd dotyczy Gothic II NK i Gothic 3 i jest wynikiem błędu klucza rejestru.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Niestety nie zadziałało. Włączam , zamykam przez menadżera. Włączam ponownie i tak samo jak wcześniej.
Lecz łap tu like , że chociaż napisałeś.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Windows 7 Ultimate

Problem rozwiązany (Ciekawe na ile).

Musiałem uruchomić Gothic'a i zamknąc proces rundll32.exe.
Na tą chwile temat zamykam.

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...