Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie Textur(WH) i reklam nx

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Tak jak w temacie mam pytanie czy sa jeszcze jakies texturki(wh) jezeli to mozliwe prosze o podanie linku do pobrania ....

2. Mam jeszcze pytanie odniśnie reklam za ktorych mozemy dostac NX .. potrzebuje nx bo chce wchodzić na platynke a gram od nowa w CA i juz kasy a to nie będę ładował :)

Opublikowano

1. Nie ma ich, a przynajmniej nikt z forum nie ma.

2. Na razie nic nie ma. Możesz tam zrobić 1 reklamę za 100 NX, ale to raczej dużo ci nie da. Możesz też spróbować z tym:

http://www.mpcforum.pl/topic/785278-tut-jak-kupi-bro-za-20z-lub-0z-wart-120z-zaoszczdzasz-100z/

Ale żebyś dostał NX, musi ci wziąć kasę z telefonu, więc maksimum 1 reklamę zrobisz na 1 karcie SIM.

Mi to wcale nie działa, zresztą innym też.

Opublikowano

1. Nie ma ich, a przynajmniej nikt z forum nie ma.

2. Na razie nic nie ma. Możesz tam zrobić 1 reklamę za 100 NX, ale to raczej dużo ci nie da. Możesz też spróbować z tym:

http://www.mpcforum.pl/topic/785278-tut-jak-kupi-bro-za-20z-lub-0z-wart-120z-zaoszczdzasz-100z/

Ale żebyś dostał NX, musi ci wziąć kasę z telefonu, więc maksimum 1 reklamę zrobisz na 1 karcie SIM.

Mi to wcale nie działa, zresztą innym też.

Aha .. dzieki za pomoc ... Jakby sie pokazały jakieś (WH) to piszcie :) .. mam jeszcze jedno pytanie .... dostalem bana za ServerLog na lolonel 3, a wogule nie mialem hackow ....mysialem miec jakis program odpalony ktory wysylal logi .. jest szansa ze mnie odbanuja ??? oplaca sie goule do nich pisac ??? odzyskalem konto po 2 miesiacach i po 3 dniach dostalem bana -.-"

Opublikowano

Zrób jakąś reklame żebyś miał te 100 nx i w blackmarkecie kup sobie ability za 50 nx i będziesz miał dostęp do platinum :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...