Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mam bana?

hghgpllpioutyre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bociłem sobie spokojnie, wracałem do kryjówki, i wyrzuciło mnie z gry, po czym pisze "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbój później". czy jest to ban za cheata? Jeżeli tak to na ile?

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

To jest parugodzinna blokada konta, miałem to nieraz, zazwyczaj następnego dnia w okolicach popołudnia mogłem wbić na konto.

Opublikowano

Sprawdzają Ci konto.Podobno zaczęły się bany za boty,to pewnie dla tego.

dlatego* czyli zaczynają banować ? Dobrze że wybociłem Gallardo :D i 35 lvl

Opublikowano

Zapewne od razu perma nie dadzą, raczej na krótki okres czasu

Opublikowano

dlatego* czyli zaczynają banować ? Dobrze że wybociłem Gallardo :D i 35 lvl

EA zawsze "zaczyna banować" piszą jakieś głupawe info, żeby pokazać czego to oni nie robią.

Natomiast prawda jest inna, ich team nie radzi sobie z cheatami.

A ban za bota na ile jest?

Zależy za jakiego ;)

Za GPWA często perm/blokada statów, a za Pursuit, FLPR i inne, które nie wykonują wyścigów nie ma żadnych blokad.

pewnie perm :)

EA i perm ;)

Oni nie dają banów jak popadnie, z nieokreślonych przyczyn najczęściej ofiarami permów są gracze, którzy nie kupują SB.

Przypadek? Nie sądzę.

Gdyby usunęli z rozgrywki wszystkich cheaterów i botów to nie miałby kto grać.

Zapewne od razu perma nie dadzą, raczej na krótki okres czasu

Za boty typu FLPR/PB/inne, które np. nabijają osiągnięcia nie jeżdżąc wyścigów nie ma permów (a przynajmniej ja nigdy się z takim przypadkiem nie spotkałem).

HB5fLf7.png

Opublikowano

ja teraz dostałem to samo co kolega który założył temat :P na 3 kontach nabijałem klasówki i za pomocą trainera gmz chciałem sprawdzić czy działa auto finish... no i dyntka :)

Opublikowano

na 3 kontach nabijałem klasówki i za pomocą trainera gmz chciałem sprawdzić czy działa auto finish... no i dyntka :)

Spawdzić musiałeś aż na 3 kontach :P Dla permanentnego sprawdzenia czy napewno działa?

Coś w tym jest, bo ostanio grałem nawet klasówki i czułem się dziwnie.

Jeżeli pojechałem dobrze udawało mi się nawet wygrać.

Wreszcie nie spotkałem żadnego czitera i można było grać, albo mi się tak wydawało.

Mam nadzieję, że moja radość nie była przedwczesna i EA wreszcie coś z tym zrobiła.

Opublikowano

ja teraz dostałem to samo co kolega który założył temat :P na 3 kontach nabijałem klasówki i za pomocą trainera gmz chciałem sprawdzić czy działa auto finish... no i dyntka :)

Ale odblokowali ??:D bo też tak zrobiłem xD

Opublikowano

Ej a jak sie bana dostaje to trzeba donich coś napisać żeby odbanowali czy oni sami odbanują i czy dostaje sie bana za drift hack?

Ban czasowy się zdejmuje automatycznie,perma raczej nie ściągną.

Za drift hacka raczej nie.

Opublikowano

Nie martw się, EA rzadko banuje konta, jeśli na nie zostały wydane jakieś pieniążki. Tak samo to dotyczy gier EA. Jeśli masz inne gry od EA na tym samym koncie co NFS World to też jest taka sama sytuacja w NFS World.

8902314106109971000808.jpeg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Niby 800 zł to dużo, ale w skali prawie 4 lat ( bo tyle ma już NFSW ) daje prawie 18 zł miesięcznie...

nafson_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...