Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Linki do profili osób zbanowanych w dziale Zbanowani

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje dopisywać linki do profili zbanowanych aby w razie czego dało się sprawdzić kto został zbanowany bez zbędnego klikania :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Po co ? Masz w temacie jego nick.

Jeśli użytkownik ma bana i tak nie wejdziesz na jego profil.

No to jestem zajebisty i mogę wejść.

W temacie mam tylko nick. Żeby sprawdzić musze przewinąć do góry, wejść w użytkownicy, filtry, wkleić nick, kliknąć szukać a potem wejść w profil. Nie lepsze jedno kliknięcie?

76561198001815076.png
Opublikowano

A po co to komu niepotrzebne tylko więcej pracy .

A no tak, więcej niepotrzebnej pracy. Jakby moderowanie =/=banowanie to byłoby jej mniej.

76561198001815076.png
Opublikowano

A no tak, więcej niepotrzebnej pracy. Jakby moderowanie =/=banowanie to byłoby jej mniej.

A po kij masz wchodzić na profile zbanowanych?

Opublikowano

Może ta zmiana nie jest jakoś bardzo potrzebna, jednak jest dobrym urozmaiceniem. Moim zdaniem bardzo dobry pomysł. Wielkie tak :>

Opublikowano

Temat w tym dziale służy do odwołania się osobie zbanowanej, a ona ma informacje za co została zawieszona.

Opublikowano

Po co ? Masz w temacie jego nick.

Jeśli użytkownik ma bana i tak nie wejdziesz na jego profil.

Jak nie jak tak, wystarczy w google wpisać, "nick mpc przeglądanie profilu" i mamy podane na tacy.

Opublikowano

Według mnie nie jest to potrzebne, bo po Nicku można poznać kto dostał bana. Ale można zrobić to co napisał wakc

Neutral.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Moderator i wyżej, mają narzędzie w panelu moderatora, jest tam lista zbanowanych osób, gdzie mogą wejść na ich profile, zwykłym użytkownikom jest to niepotrzebne.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Moderator i wyżej, mają narzędzie w panelu moderatora, jest tam lista zbanowanych osób, gdzie mogą wejść na ich profile, zwykłym użytkownikom jest to niepotrzebne.

Dokładnie.

Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...