Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze wczoraj było wszystko ok chodził bocik a dziś loguje się ustawiam skille i bot nie atakuje i nie używa potów. Jakzaznacze moba to wtedy używa skilli, usuwalem skille i dawałem jeszcze raz itp.Próbowałem wbijać kilka razy i dalej to samo, ściągnąłem jeszcze raz i nic.Skanowałem kompa antywirusem wczoraj mogło to coś zmienić?Antivirusa już nie kompie nie ma mimo to bot nie działa.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Jeszcze wczoraj było wszystko ok chodził bocik a dziś loguje się ustawiam skille i bot nie atakuje i nie używa potów. Jakzaznacze moba to wtedy używa skilli, usuwalem skille i dawałem jeszcze raz itp.Próbowałem wbijać kilka razy i dalej to samo, ściągnąłem jeszcze raz i nic.Skanowałem kompa antywirusem wczoraj mogło to coś zmienić?Antivirusa już nie kompie nie ma mimo to bot nie działa.

Proszę o pomoc.

zobacz czy anty wir nie usunal ci pliku msvcr0 z sibiego bo prawdopodobnie przez to cos nie smiga ja tak mialem :)

Opublikowano

a może poprostu program antywirusowy blokuje ci ten plik upewnij się czy nie przejżyj pliki objęte kwarantanną bo prawdopodobnie przez to nie działa sibibot bo głównie ten plik jest odpowiedzialny za działanie tego bota :)

Opublikowano

Proszę o pomoc.

Spróbuj dać bota na agresywne potworki ;).

Opublikowano

Tak mi używa return scrola, ale nie ma sie co dziwić sibi jest mało dopracowany i niestety nieraz głupieje potrafi też wyjść poz obszar expienia i zmienić spota ;p