Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

26-latek, nagrywam z małżonką, głównie let's play'e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak miło, że małżeństwo wspólnie gra :)Będą/są Vlogi? Nie przyjrzałam się jeszcze dobrze Twojemu kanałowi, stąd pytam :)

Opublikowano

Jak miło, że małżeństwo wspólnie gra :)Będą/są Vlogi? Nie przyjrzałam się jeszcze dobrze Twojemu kanałowi, stąd pytam :)

Nie lubię vlogów, więc ich nie robię. Nie nadaję sie do tego, ilekroć byście mnie zobaczyli zastanawialibyście się czy to karta graficzna sie spaliła czy to coś ze mną nie tak

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie lubię vlogów, więc ich nie robię. Nie nadaję sie do tego, ilekroć byście mnie zobaczyli zastanawialibyście się czy to karta graficzna sie spaliła czy to coś ze mną nie tak

Czemu? Nie chodzi o wygląd, dla mnie Vloger nie musi wyglądać jak bóstwo, czy coś. Ale chodzi np. o mimikę twarzy, gestykulacje, itd. Ciekawiej mi się ogląda takie materiały, jak robi np. rojov13 :) Ale to też kwestia przyzwyczajenia, chęci, polubienia, itd. :P

Opublikowano

Czemu? Nie chodzi o wygląd, dla mnie Vloger nie musi wyglądać bóstwo, czy coś. Ale chodzi np. o mimikę twarzy, gestykulacje, itd. Ciekawiej mi się ogląda takie materiały, jak robi np. rojov13 :) Ale to też kwestia przyzwyczajenia, chęci, polubienia, itd. :P

Może kiedyś... :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

W sumie Vlogi nie na wszystko się nadają, zależy też od 'formy przekazu'. Filmiki naprawdę wporzo, tylko szkoda że grywasz w gry w które nigdy nie grałem (po za diablo).

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Można rzec, że bardzo profesjonalnie prowadzisz montaże jak i same wideorelacje.

Uważam, że można śmiało zaliczyć Cię do grona doświadczonych i godnych polecenia osób.

Bardzo dobry sprzęt dźwiękowy.

Powodzenia.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...