Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shadowcores

drvalu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam zamiar zagrać na shadowcores i mam kilka pytań. Chcę zagrać palkiem. Jest to dobry wybór? Biorą do gildii? Jak z huntami? Następne pytanie jak zarobić kasę bo słyszałem ze na poczatku trudno jest. Jeśli grałbym pallem do prosiłbym o przykładowe miejsca dobrego expa gdzie jest mało botów.

ki11er36.png

Pomogłem ? Daj Plusa

Opublikowano

Imo palek ssie, ale jak lubisz role-play to ugrasz. Do gildi biora ed>ms>pal>ek. Kase zrobisz  na addon itemach. Na tym serwie tak na prawde nie ma miejsc bez ludzi, 1500 online  udomowi sie w najskrytszych expowiskach. Dla pala polecam kopalnie svar, farmine, na high jakieś inq

Opublikowano

Mam RP na 101 lvl, niby nie jest jakis wyjatkowy ale tez nie mozna powiedziec ze slaby, sadze ze MS i ED sa tutaj przekoksani najwiecej ich na serwerze bo nimi lajlatwiejsza gra.

Opublikowano

Mam RP na 101 lvl, niby nie jest jakis wyjatkowy ale tez nie mozna powiedziec ze slaby, sadze ze MS i ED sa tutaj przekoksani najwiecej ich na serwerze bo nimi lajlatwiejsza gra.

Aby grac sorcem albo drutem i szybko expic trzeba miec juz troche kasy wiec dobrze jest zrobic cashmakera knighta i magiczna (maina)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...