Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hardcore-skyblock to się przyjmie ?

marwik15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem nachwile i powiem tak przyjąć się może przyjmie ale po dłuuugin reklamowaniu mi np się już dawno skybocki przejadły ;/ sry ale taka prawda ;(

Opublikowano

Serwer SkyBlock mógłby wypalić oby tylko nie było tych samych pluginów co na innych serwerach. Czyli nowe zadania, nowe nagrody. Nowy wygląd wyspy itp.

P.S Nie wbijałem na serwer bo mam mc popsutego.

Pomogłem? Daj +, to nic nie boli a dla mnie wiele znaczy. ; )

Opublikowano

cześć myślę że się przyjmie ale użyj jakiś autorskich pluginó a jeszcze lepiej wgrać parę modów które urozmaicą grę .

P.S

Spawn przy tym darmowym jedzeniu czy jakoś tak się trochę popsuł masz tam małą dziurę ;/ [To nie ja ją zrobiłem ]

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

Opublikowano

Autorskie pluginy są. Na twożenie wysp i na życia (nie skończony). Ma ktoś pomysł jak to zareklamować ?

cześć myślę że się przyjmie ale użyj jakiś autorskich pluginó a jeszcze   lepiej wgrać parę modów które urozmaicą grę .

P.S

Spawn przy tym darmowym jedzeniu czy jakoś tak się trochę popsuł masz tam małą dziurę ;/ [To nie ja ją zrobiłem  ]

Tak wiem. Przerabiałem go i nie skończyłem.

Serwer SkyBlock mógłby wypalić oby tylko nie było tych samych pluginów co na innych serwerach. Czyli nowe zadania, nowe nagrody. Nowy wygląd wyspy itp.

P.S Nie wbijałem na serwer bo mam mc popsutego.

Zadania ? Podasz może konkrety ? Poza tym to jest HardCore-Skyblok. Samych skyblocków jest dużo. Ja chcem zrobić alternatywe.

Opublikowano

Nie ma sensu reklamować po innych serwerach, to odstrasza.

Poza tym, lepiej wymyślić swój typ serwera, zebrać ekipę, programistów i wystarczy jedna, porządna reklama na MPC, oraz u YouTuberów i masz 100-200 graczy, jeżeli typ serwera będzie ciekawy.

Opublikowano

Nie ma sensu reklamować po innych serwerach, to odstrasza.

Poza tym, lepiej wymyślić swój typ serwera, zebrać ekipę, programistów i wystarczy jedna, porządna reklama na MPC, oraz u YouTuberów i masz 100-200 graczy, jeżeli typ serwera będzie ciekawy.

Ja nie wiem dlaczego nie mogę napisać tematu w dziale publikację serwerów... akipa jest. Mam developera. Może go znasz. Nazywa się Wruczek.

SkyBlocki się już powoli nudzą, zrób czegoś, czego jeszcze nie ma ;p

To właśnie chcę zrobić. Nie mam pomysłu co zrobić żeby ''zatrzymać'' graczy. Może mody ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...