Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad Update

Kopiczko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronie JM pojawiła się zapowiedź kolejnego update. Mają wprowadzić to samo co na ksro i csro już jest ale zamiast 105 lvl isro ma mieć 110 lvl !. Co o tym myślicie ? ;P Pomyłka JM czy może jednak isro będzie wyprzedzać ksro i csro? Jak oceniacie update ? ;)

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

To nie jest żadna pomyłka :P Na ksro jest 105lv i z tym się zgodzę ale na csro wprowadzili 110lv tak jak to teraz mają wprowadzić na isro :P

Sig.png

Admin Cienia
Opublikowano

Na stronie JM pojawiła się zapowiedź kolejnego update. Mają wprowadzić to samo co na ksro i csro już jest ale zamiast 105 lvl isro ma mieć 110 lvl !. Co o tym myślicie ? ;P Pomyłka JM czy może jednak isro będzie wyprzedzać ksro i csro? Jak oceniacie update ? ;)

Za dużo sro.com.. ;] Bo głupoty godosz. Pisze wyraźnie że 110.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

hm a jak napisałem? ;P 110 ^^. Myślałem, że to pomyłka bo przy wcześniejszym update JM napisał, że do skili z force doda jeszcze 1 debufa - stun a okazało sie, że poprostu była to pomyłka ;).

Opublikowano

Imho isro odrazu 110 bo wieksze zyski są niż na ksro :P

Teraz isro bedzie pierwsze jeśli chodzi o update'y.

76561198001815076.png
Opublikowano

moim zdaniem teraz na ksro dadzą 110 lvl niedługo i isro będzie szło równo z ksro ;).

Opublikowano

moim zdaniem teraz na ksro dadzą 110 lvl niedługo i isro będzie szło równo z ksro ;).

Isro wyprzedzi kasro, zrestą do juz od dawna widać jak na isro update za updatem wchodzi.

kSro staje sie coraz mniej opłacalne, lepiej wrzucić najpiertw na isro bo zyski lecą^^

76561198001815076.png
Opublikowano

Na csro juz jest 110lvl, a na isro jak wprowadza ten 110 to dlugo beda bic ;] nie tak jak wprowadzali 100 to po 1,5miesiaca i wszyscy z baronetem biegaja ;]

sygna1o.jpg

Opublikowano

Mylisz sie... minie tyle samo co wbijanie 100lvlu... teraz wiekszosc 100lvli sa wyfarmieni na najblizsze update. U mnie koles z gildii ma 100lvl i jeszcze 2kk sp...

Opublikowano

Mylisz sie... minie tyle samo co wbijanie 100lvlu... teraz wiekszosc 100lvli sa wyfarmieni na najblizsze update. U mnie koles z gildii ma 100lvl i jeszcze 2kk sp...

Max premka sbot i heja 24/7 ;d

Opublikowano

To za sbota juz nie ma bannow ;D jedyny bezpieczny bot??...

watpie, moj kolega jechal na sbotcie tydzien i dostal..

kupuje sie premke , a pozniej blok na 7 dni i 1/4 premki poszla.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Kumpel boci sbotem 24h/7 i żadnego bana za sbota nie dostał.

Boci od 30 lvla a juz 100ff ma.

76561198001815076.png
Opublikowano

Kumpel boci sbotem 24h/7 i żadnego bana za sbota nie dostał.

Boci od 30 lvla a juz 100ff ma.

Może ma szczęście ;).Każdy kiedyś będzie ukarany za swoje czyny :P.

Admin Cienia
Opublikowano

Dostać bana za sbota to jak wygrać w totka.

Ja bociłem na tbocie chiwle, agbocie, stealthex, srokingu, ibocie a teraz sbot a bana jakoś nie widać. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja tez bocilem czym popadnie i nic sie nie stalo :D a co do wbicia 100 - 110 to 2 miechy na luzie starczy, ale wiekszosc "maxow" bedzie leciala na gapie 9 aby byc 110ff

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Ja tez bocilem czym popadnie i nic sie nie stalo :D a co do wbicia 100 - 110 to 2 miechy na luzie starczy, ale wiekszosc "maxow" bedzie leciala na gapie 9 aby byc 110ff

Zwłaszcza ze cześć juz jest ff.

76561198001815076.png
Opublikowano

Tylko zwróćcie uwagę na to że np: na csro potrzeba mniej expa na upy powyżej 90lv, żeby np wbić 100lv 99,99 na csro potrzeba 500kk jakoś a na isro 1,3kkk czy jakoś tak więc... Co do tematu, wątpię żeby 110lv wbili w 2 miechy nawet na 24/7, to będzie np 2kkk expa później 2,3kkk itp.

Opublikowano

Tylko zwróćcie uwagę na to że np: na csro potrzeba mniej expa na upy powyżej 90lv, żeby np wbić 100lv 99,99 na csro potrzeba 500kk jakoś a na isro 1,3kkk czy jakoś tak więc...  Co do tematu, wątpię żeby 110lv wbili w 2 miechy nawet na 24/7, to będzie np 2kkk expa później 2,3kkk itp.

Może im to troche może wiecej zając ale i tak szybko wbiją jak na ten lvl. Euro bot party 24h/7 i pełno wspomagaczy ;d

76561198001815076.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a wprowadza cos takiego ze jak sie wbije 110lv to bedzie takie cos innego niz baronet ?? czy caly czas baronet jak ja mam baronet to bede mial go caly czas do 110lvlu czy nowy ?

Opublikowano

ff - full farmed - postać która ma rozwinięte mastery i sklie na maxymalnym poziomie. ew. postać która posiada zapas sp do maxymalnego poziomu

baronet - status , który dostajemy po zrobieniu qesta na 100 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...