Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z program Mirillis Action! .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Mam pewien problem z programem Action! 1.16.3. Mianowicie kiedy chcę tym programem nagrywać głos, to jest on bardzo niewyraźny, cichy. Wygląda to tak jakbym mówił z daleka, a mówię naprawdę głośno i jestem blisko mikrofonu. Pewnie większość z Was powie mi, że głos nagrywa się oddzielnie i to wina programu, ale największy problem jest w tym, że jeszcze niedawno wszystko było dobrze ! Pewnego razu postanowiłem sobie coś nagrać, kończę nagranie, patrze - a tu ledwo mnie słychać i ciężko coś zrozumieć o.O Postanowiłem sprawdzić czy to moja wina, lecz za drugim razem gdy szczególnie się przykładałem do wyraźnego mówienia było tak samo.. :( Nie wiecie czym to może być spowodowane ? Może mam coś źle ustawione w ustawieniach ?

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Wejdź w ustawienia dźwięku > nagrywanie > microphone > właściwości > poziomy > daj suwaki na maxa.

Ps. Nie musisz pisać taką czcionką, nie jesteśmy chyba ślepi.

Opublikowano

Wejdź w ustawienia dźwięku > nagrywanie > microphone > właściwości > poziomy > daj suwaki na maxa.

Ps. Nie musisz pisać taką czcionką, nie jesteśmy chyba ślepi.

Już działa, to dziwne, bo jak miałem te suwaki ustawione chociaż na 90 to już było źle.

Sorrki za tą czcionkę, ale mam zwyczaj, że przedstawiając temat, piszę większymi literami.

Dzięki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...