Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

PC Lag

xafex

Pytanie

Opublikowano

tak jak w temacie gram se gram a tu nagle wielki lag nic nie mogę zrobić ani nic kliknąć. mogę tylko kliknąć guzik rr który jest w obudowie komputera a czasami jak zrobie rr to komp się do konca nie włączy i łapie laga jeszcze raz. skanowałem komputer ze 100 razy kilkoma anty wirami i nic

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Następujący problem występuje tylko w grach?

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Tak w grach skanowalem awastem cclear mbam oraz dr web cure it ja gram w csgo ale problem wystepuje od kiedy sciagnolem combat arms a co do podzespolow to jak to sprawdzic ?? Bo jesem zielony w tych sprawach

Opublikowano

Tak w grach skanowalem awastem cclear mbam oraz dr web cure it ja gram w csgo ale problem wystepuje od kiedy sciagnolem combat arms a co do podzespolow to jak to sprawdzic ?? Bo jesem zielony w tych sprawach

hwmonitor - temp

speccy - podzespoły

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Za jakas godzine bo mialem juz prawie koniec ale znow lag -.- wywala mnie tylko i wylacznie przy wlaconej grze teraz sie to potwierdzilo w 100%

post-673246-0-00572000-1391291501_thumb.png

Opublikowano

Zawsze przy problemach z lagami, ścinami, brakiem odpowiedzi i wszystkim z tym związanym, robisz skan (już zrobiłem z tego co czytałem), defragmentujesz dyski i czyścisz komputer (od wewnątrz i z zewnątrz). Powinno pomóc ;)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...