Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Edxsilkroadloader Lite Beta

Pawlenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze mi ktos opisac krop po kroku najlepiej z fotkami jak odpalic silka za pomoca tego loadera bo ja jakos sam proboje i mi wyskakuje pod koniec Error z jakimis krzaczkami a na koncu pisze (9) ...

Opublikowano

Jeśli chcesz używać loadera bez agbota/ibot'a to po prostu odznacz "Redirect ip".

ja chce wlasnie uzywac agbota i potrzebuje loadera tylko jak wlaczam tym loaderem to mi jakis error wyskakuje i na koncu tekstu pisze (9)

Opublikowano

Ja nie umiem odpalić tego leader a także nie wiem ja odpalić AgBota niby jest opisana instalacja ale ja tego nie rozumiem jednak próbowałem ale nic mi z tego nie wyszło i bym był bardzo wdzięczny jeśli ktoś napisał by jeszcze raz krok po kroku wszystko co trzeba zrobić od początku do końca (instalacje oraz ustawienie bota itp.)tak abym zajarzył i odpalił tego bota. Z góry dziękuje. Jeszcze lepiej gdyby ktoś mógłby wrzucić to ze zdjęciami;)

Opublikowano

1. Odpalasz SrProxy, zaznaczasz w nim "RevBot compatibility" i naciskasz start.

23332134559469287212_thumb.jpg

2. Włączasz AgBot'a.

3. Włączasz Edx Silkroad Loader i ustawiasz tak i naciskasz "Start!".

06862364162590122739_thumb.jpg

Sig.png

Opublikowano

mi wyskakuje taki błąd i nie wiem co ma zaroić moze to być przyczyna zle wgranego bota i skonfigurowanego.Jeśli ktoś mógł by jeszcze raz napisać instrukcje krok po krou jak trzeba ustawić agbota aby chodził. Z góry dziękuje.

zuasa.bmp

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...