Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbyt mało lp za wygraną

ziom21x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jestem w silverze III i dostawałem od 26-28 lp za wygrany meczyk, potem, bez żadnej przegranej za kolejny mecz dostałem 14 lp. Pomyślałem ok, spoko zdarza się, jednak gdy wygrałem następny mecz dostalem znowu 14 lp, WTF? Pierwszy raz 14 lp dostałem wczoraj, kiedy były lagi od riotu.

Opublikowano

jeżeli przegrałeś dużo gier na 0 lp to twoje mmr jest dużo mniejsze i dostajesz mniej lp.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Też dzisiaj o piewszej nad ranem dostałem tylko 7 lp za rankeda, a wcześniej dostawałem po 20 lp . Nie wiem jak było później ,bo rankedy wyłączyli , ale teraz dostałem normalnie +20.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

O 1, dostałem ponad +38lp, co mnie zdziwiło i nieco zaniepokoiło, potem za wina nagle dostałem normalnie +28lp. Dziwne rzeczy się dzieją. Pewnie Riotowi algorytm MMR siada.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Też dzisiaj o piewszej nad ranem dostałem tylko 7 lp za rankeda, a wcześniej dostawałem po 20 lp . Nie wiem jak było później ,bo rankedy wyłączyli , ale teraz dostałem normalnie +20.

Ja po 1 nad ranem dostałem 7lp gdzie zwyczajnie dostaje po 20+, mieli jakieś problemy chyba, bo później wyłączyli rankedy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

My po 9 wygranych z rzędu za 10ty mecz dostaliśmy 8 LP (dafuq), jedenasty już normalnie ;v Zdaje się że to tak jak z loss prevented, jak jest to włączone to win daje mniej a lose nic nie zabiera.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Pierdolcie więcej głupot.

Kiedy na serwerze są lagi, chodzi tutaj min. o loss prevented - system dodaje oraz odejmuje 2x mniej punktów.

Przykładowo za każdego normalnego rankeda dostajesz 30 pl. Kiedy serwer ma lagi za wygrany mecz dostajesz 15 lp.

Mam nadzieję, że pomogłem. JP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...