Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym od was sie czegos dowiedziec i czy to mozliwe. Mianowicie znalazlem strone w internecie gdzie pewna opisuje jak zdobyc Sm praktycznie za free, wklejam ową treść:

W ciągu tygodnia możesz zarobić około 80-200$

Jeśli nie masz konta paypal to będziesz je musiał założyć paypal.pl,

Tutaj instrukcja dla mniej obeznanych:

1.

Wchodzimy na paypal.pl, wciskamy ”Załóż konto”. Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy formularz rejestracyjny i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy ”Anuluj”smiley. Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam.

2.

Następnie rejestrujemy się w portalu, który płaci za przeglądanie polecanych stron :

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=nikipl

3.

W prawym górnym rogu kliknij na Create A Free Account, za zarejestrowanie się na tej stronie dostajesz 2$

4.

Dla mniej obeznanych z językiem angielskim pozwoliłem sobie zrobić stosowną instrukcję: ===>

INSTRUKCJA:

UserName: Wybierasz swój nick

Password: Hasło

First Name: Twoje imię

Last Name: Twoje nazwisko

Gender: Jakiej jesteś płci, jeśli kobieta to female, mężczyzna male

Email Address: Twój adres e-mail

Kiedy wypełnisz już cały formularz razem z przepisanym kodem klikasz Create Free Account

5. I już masz konto, teraz klikasz w linki podane na stronie i w wolnym polu piszesz ”nice” albo ”good site” - w zależności czy przeglądana strona Ci się podoba, czy też uznajesz, że jest beznadziejna.

6. Po kliknięciu wszystkich linków z danego miesiąca zarobiłeś 27$, minimum do wypłaty to 75$, za polecenie strony znajomym otrzymujesz po 1.25$

7. Jeśli chcesz sprawdzić ile już zarobiłeś to pod linkami jest tabela i jest wszystko w niej zawarte

8. Jeśli uzbierasz minimum do wypłaty klikasz Redeem Money i wypłacasz na wcześniej założone konto Paypal.

9. Chcąc mieć SM w grze klikasz kup Smocze monety > Paypal > Zaznaczasz Stany Zjednoczone bo masz $ do wydania

10. Cieszysz się niezliczoną ilością Smoczych monet w tak krótkim czasie

Nie jest to jakaś badziewna strona typu bux gdzie na wypłatę czekasz ponad pól roku,

tutaj cieszysz się SM w kilka sekund. W związku z ciągle rosnąco ceną dolara opłaca się również wypłacić pieniądze na konto:

1Dolar = 3,3911 x 75 = 255zł na dzień dzisiejszy

Linki niestety pojawiają się jednorazowo - tylko raz można klikać na daną stronę. Ale jeśli polecisz stronę 39 osobom to już masz wypłatę, wystarczy że podasz swój link referencyjny na popularnej stronie, podasz znajomym z GG i w ten sposób dolary masz już w tym samym dniu.

Interesuje mnie czy to dziala ;P jestem w trakcie sprawdzania ale nieudolne mi to wychodzi.

33072.png

18706.png

34222.gif

32375.png

dsae.jpg

Opublikowano

haha nie dziala AWsurweys to SCAM boze... a ty up co wkrecasz??nie dziala i tyle niby zbierzesz kase ale jej nie dostaniesz ;)

PS: spoko masz kolegow skoro im sie udalo :D :lol:

sygnaj.jpg
Opublikowano

Up

chyba strony pomyliles ;p

kumpel porozsylal linki i ma juz na pp 300$ xD

9e3aa330973f.gif

-> Diwang2- Szaman "ProStak" 86lv+ <- głowny char ;p

Opublikowano

AWsurveys nie wypłaca więc nie piszcie >.<

Jak ktoś ma jakieś wątpliwości to zapraszam do korzystania z w/w strony.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

dassad, to jest forum dla osób które korzystają z hacków i botów, ew. pomagają innym.

Każdy Twój post brzmi"graj uczciwie"

Jak ci tak nie na rękę to że inni ułatwiają sobie grę to, że się tak brzydko wyrażę spierdalaj z tego forum.

@topic ja nie dostałem kasy z tego więc osobiście nie polecam.

OMG.TECZA!

Opublikowano

no jak narazie czekam to pisalo ze przelew dojdzie do 5 dni juz 3 dzien i narazie nic ;p

33072.png

18706.png

34222.gif

32375.png

dsae.jpg

Opublikowano

Powiedzcie mi: tam jak juz dam opcje zamow SM przez PayPal, to muszę tam uzupełniać coś o karcie. Nie mam swojej karty i mógłby mi ktoś powiedzieć, czy to można jakoś ominąć i czy bez posiadania karty da się tak zamówić?? Za pomoc oczywiście pare 5 poleci ;]]

Opublikowano

Nie rozumiem czemu nie możesz grać uczciwe :(

Przecież to jest uczciwe. =P

Robisz kasę na reklamach a później pakujesz ją na metina, żadna mi nowość. xP

Opublikowano

Nie rozumiecie że te wszystkie bux' sy itp to SCAM. Wyplaca jedynie Lockerz (jak ktos chce moge wyslac zaproszenie).Jak by ktos nie wierzyl to niech wpisze na youtube Lockerz i wyskoczy ze sto filmów na których wypakowywane są rzeczy z serwisu.Oczywiście że oprucz $ można tez zamieniać na konsole , x boxy itp .Więcej informacji pw

Opublikowano

mialem konto na AWSurfeys i mi nie wyplacalo mialem tez na 2 innych ale zadne nie wyplacalo.Lockerz jeszcze nie sprawdzalm

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Lockerz nie polecam.

Nazbierasz pkty w miesiąc a na restock i tak nie trafisz.

Wczoraj były 3 płatne fale z nagrodami. Trzeba było zapłacić 350 pkt by miec dostęp do wszystkich 3ech.

Wyglądało to tak.

fala : 10sekund -> nie ma electronicki , 90% gier, a jak cos zostalo to np. pokemony na ds'a

bony na paypala poszły jak świeże bułeczki..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...