Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOT - Fajne?

Sakuuto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!
Czy opłaca się zagrać w WOT'a? Jest dużo graczy? Co mogę robić w WOT? Łatwo się zdobywa czołgi oraz doświadczenie?

Opublikowano

Bardzo opłaca się grać. Dużo przyjemnej rozgrywki, strategia, trzeba myśleć. Graczy jest bardzo dużo, 60 milionów zarejestrowanych kont, z czego codziennie wchodzą setki tysięcy ludzi na pojedyncze serwery (u ruskich najwięcej). Na początku łatwo, z czasem coraz trudniej jak w każdej grze. Gdy znajdziesz sobie jakiś klan dla newbie który uczy grać, to szybko coś osiągniesz :)

Opublikowano

• Zależy od tego czy ci się spodoba

Bardzo dużo

Jeździć czołgiem, strzelać, wykrywać, strzelać artylerią, zajmować bazę

Na początku tak, ale potem cześć IV jest koszmarna, do VII dojdziesz w miarę a potem grind, grind, grind... A poza tym istnieje coś takiego jak noobteam.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi i przynajmniej trochę wytłumaczenie tej gry. Zabieram się do pobrania i zarejestrowania się. :)

Opublikowano

• Zależy od tego czy ci się spodoba
  • Bardzo dużo
  • Jeździć czołgiem, strzelać, wykrywać, strzelać artylerią, zajmować bazę
  • Na początku tak, ale potem cześć IV jest koszmarna, do VII dojdziesz w miarę a potem grind, grind, grind... A poza tym istnieje coś takiego jak noobteam.

Nooby są w każdej grze i nic na to nie poradzisz. Dobry pluton 3 osoby spokojnie wygra każdą bitwe. My wczoraj z Marvelusem wygraliśmy bitwę, jak było 29% na zwycięstwo.

Dzięki wszystkim za odpowiedzi i przynajmniej trochę wytłumaczenie tej gry. Zabieram się do pobrania i zarejestrowania się. :)

To w takim razie zapraszam do poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/1090751-tut-zaczynamy-przygode-z-wot/

Oraz do działu z poradnikami:

http://www.mpcforum.pl/forum/717-world-of-tanks-poradniki/

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie. Ile mniej więcej będzie się ściągać WOT? Mam przeciętny internet. xD

Ile Wg Ciebie to przeciętny? Będzie się ściągał do póki się nie ściągnie. 6GB instalaka i z 1GB patche + instalacja

Opublikowano

Według mnie tak, ale WOT niestety ma dość spore wymagania systemowe :/

Jednak mimo lekkich lagów( w zależności od naszej maszyny) się przyjemnie gra ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...