Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamermod i moby na Pandorze

Kaczaa97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Siedzę już nad tym trzeci dzień i ciągle nic. Udało mi się wgrać mapy do kamermoda, bez problemu teleportuje się na Dolinę Śmierci. Problem tkwi w tym że ciągle nie ma tam mobów... Próbowałem już wszystko co znalazłem na necie, dalej nic. Pomijając już to że nie nie widać niektórych itemów, nie przeszkadza mi to. Wiem że jakoś da się te moby dodać, bo widzę ludzi którzy używają moda na Dolinie Śmierci czy innych mapach w których mam problemy. Proszę nie pisać "na stronce kamera jest poradnik" bo w moim przypadku on po prostu nie działa, robiłem to już z 20 razy. Mój system to Win8, może to ważne. Będą lecieć plusy, z góry dzięki.

Opublikowano

Widzę że działa, ale nie na wszystkich mapach. W dolinie działa ale w katakumbach już nie... Może ktoś jeszcze coś wie?

Opublikowano

Widzę że działa, ale nie na wszystkich mapach. W dolinie działa ale w katakumbach już nie... Może ktoś jeszcze coś wie?

Na katakumbach widać już moby. Zajrzyj do tematu i zobacz nowy link w ostatnim poście.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...