Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, autor tekstu 'poprosił' o dodanie tej prezentacji na forum. ;)
+-----+

b3872rdukhsp.png

Witaj,jestem Crashey(Gurall) mam na imię Michał i chciałbym wam zaprezentować powstający serwer Polish Full Party.Zanim przeczytasz:zastanów się ile czasu i pracy się w to wkłada i czy będziesz w stanie lepiej poprowadzić serwer oraz go zrobić,jeśli będziesz w stanie lepiej to zrobić pomyśl ile Ty miałeś trudu ze zrobieniem własnego serwa.Będziemy starali się zapewnić wam miłą i przyjemną grę, serwer jest tworzony zarówno z Nexusem i Adagiem,

24x6oz6m79j7.png

Gm jest autorstwa Maku ex.Game,zapewne teraz powiecie ze kolejny pseudol.Do Gm jest dodawanych dużo atrakcji i upiększany,oczywiście jest pisany tez autorski GM przez NexuSa i Adagio, który coraz bardziej nabiera kolorów.Aktualny GM posiada rozbudowany system kupowania Vipa.

Anty Cheaty które pozwolą na miłą atmosferę gry:

-Anty Money Hack
-Anty god
-Anty speed hack
-Anty money hack

Oferujemy:

-Miłą i ogarniętą administracje
-Wysoka jakość gry
-Szybka pomoc w razie problemów
-Ładne forum
-Dużo zabaw i eventów
-W razie straconego domku,score czy pieniędzy możemy je zwrócić
-Potężny VPS

System VIP'a:
e8e2112dae8512864bb883664853937d_1.jpg

Systemy administracji:

Właściciel 4 poziom (Gurall, NexuS, Adagio, szumek)
Vice Head Admin 3 poziom (M3ifiSt0)
Admin 2 poziom (Retitz)
Junior Admin 1 poziom

Komendy gracza:
68e4f25c5cff95d1342cbce428a57203_1.jpg

System domów:
3662e0dbd120fe10b2ac25f25f3137d3_1.jpg

Posiadamy przejrzyste TD które są miłe dla oka i bardzo uatrakcyjniają serwer.Nasze Text Drawy zawieraja międzi innymi: Prędkość pojazdu,stan pojazdu,czas gry,zabójstwa,graczy, lvl itd.
a97dcb70cbc0e225c5b1491c342917da_1.jpg

Wybierałka skinów:

1ec2c53bc_ehphhxh.jpg

ae77ba3a4_ehphhhe.jpg

kags75b3swu4.png

Zapewne bedzie tutaj wiele hejtów typu pseudol itd.Ależ ja jestem otwarty na krytyke więc możecie pisać co wam się podoba.Dla mnie to przyjemność otworzyć serwer i miło spędzac czas z graczami,nawet jeśli serwer bedzie miał 5 osób bedę go prowadzil jak najdłuzej.

Zapewne wielu z was ma jakiś serwer i tez go kazdy krytykował a teraz posiadają jedne z najlepszych serwerów na polskiej scenie SA-MP.

ts56ds2usd0p.png

RenderedI_ehphpah.png

wm0cp0nj6bhi.png

Opublikowano

To na pewno nie jest gotowiec? Bo w 100% nie jest pisany od podstaw.

Nexus i jego kolega mieli serwer. Kolega napisał trochę skryptu, zaś nexus go dokończył. Jednakże niedługo zostanie wydany w pełni autorski skrypt. ;)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...