Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=|mobpvp.redcraft.pl|=- 1.7 ➱ MOBPVP ➱ DZIAŁKI ➱ BOSSY➱ 60 SLOTÓW ➱ NOWY RODZAJ SERVA ➱ SUPER ITEMY

p137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<-reklama

<-reklama

<-reklama

<-reklama

1385304843-U691595.pnglogo.png1385304877-U691595.png

info2y.png

Cześć!

Szukasz przygody? Marzysz o przeżyciu niezapomnianych chwil?
Wkrótce przekonasz się, że jest to jeden z najlepszych, najbardziej oryginalnych serwerów jakie do tej pory odwiedziłeś, zapraszamy do wspólnej zabawy. Ten server odbiega od innych, wyróżnia się! Jeśli chcesz przeżyć wiele niezapomnianych chwil z minecraftem to nie czekaj! Wbij jak najszybciej! Atmosfera i tryb gry są zaskakująco dobre!

Czujesz się na siłach, aby spróbować przetrwać? Nie wahaj się ani chwili i dołącz do nas!

Jak już wcześniej było powiedziane to ten server odbiega od innych, spytasz się dlaczego?

Otóż przygotowaliśmy dla was nowy rodzaj servera - MoBPvP. Ciekawe na czym polega?

Otóż gracz po wejściu na server bd mógł wykonać wiele akcji, pierwszą z nich bd wymiana waluty jaką się dostaje na start, i kupienie przedmiotów typu prot 20, kolejnym punktem gry są mapy! Jest ich wiele! Są 3 rodzaje trudności, początkowym zalecałbym wybrać easy. A teraz do rzeczy, na czym to polega? Na każdej z map znajdują się potwory z różnego rodzaju skilami/umiejętnościami i dużą liczbą życia, po zabiciu wypadają z nich przedmioty typu klata czy miecz ale także specjalna waluta serverowa czy Krzemień, który da się sprzedać w sklepie i otrzymać normalną kasę. Na gracza czekają także atrakcje, takie jak tory przeszkód, parkoury czy zwykła arena pvp. Na serwerze znajdują się także specjalne skrzynie z itemami, które można brać non stop, znajdują się skrzynie dnia i tygodnia z super itemami i ukryte skrzynie. Można także utworzyć działkę na której można zbudować domek z przedmiotów, które można kupić za specjalną walutę. Są także specjalne rangi typu Vip z dostępem do pokoi, w których znajdują się fajne itemy.

1385304711-U691595.png Typ serwera: : MoBPvP i Działki

1385304711-U691595.png Rodzaj serwera: : VPS

1385304711-U691595.png Sloty: 60

1385304711-U691595.png Ip: mobpvp.redcraft.pl

1385304711-U691595.png TS3: Tak
1385304711-U691595.png Forum i strona www: Tak

1385304711-U691595.png Potwory: TAK

1385304711-U691595.png Zwierzęta: TAK

1385304711-U691595.png PvP: TAK

1385304711-U691595.png Premium: NIE

1385304711-U691595.png Nether: NIE

1385304711-U691595.png BialaLista: NIE

adms2.png

TheXperion - Właściciel

Kielekkk - Właściciel

Turitenz - HeadAdmin

Całej administracji nie bd podawał, wystarczą najważniejsi ;D

mkyhe.png

Hm Pluginy? Jest ich wiele, jedne ważne drugie nie, jeśli chcesz wiedzieć jakie wbij na serva i dowiedz się.

Nasz server korzysta z kilku autorskich pluginów by wam urozmaicić grę, jest rozbudowany technicznie.

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer :> Jak najbardziej polecam. Tylko ciężko samemu ogarnąć początek.

Dzięki za opinię, Co do początku gry nowego gracza na spawnie został utworzony warp informacje ze wskazówkami na początek,

Zapraszamy!!!!!!!!!!!

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Uwaga na ten serwer - zbiera on hasła które podajecie przy rejestracji, nie szyfruje ich, a następnie administrator wchodzi na wasze konta na innych serwerach.

:)
Opublikowano

Uwaga na ten serwer - zbiera on hasła które podajecie przy rejestracji, nie szyfruje ich, a następnie administrator wchodzi na wasze konta na innych serwerach.

Hahah bardzo ciekawe, koń by się uśmiał...

Takie bajki może pan swoim dzieciom opowiadać...

A tak z ciekawości skąd takie podejrzenia?

Opublikowano

Nie zamierzam tu niczego udowadniać, gdyż jest to niewarte mojego czasu, a jedynie ostrzec graczy mogących chcieć wejść na ten serwer.

Pozdrawiam

Opublikowano

to prawda

Hm jakieś dowody bo administracja z servera pana raquo mnie nie obchodzi.

Widać, że się mści po mojej opinii jego servera...

Opublikowano

OK, chciałeś dowodów to proszę:

[12:07:27] [Server thread/INFO]: iVenoom issued server command: /pex user thexperion group set headadmin
[12:08:14] [Server thread/INFO]: TheXperion[/37.59.35.205:49486] logged in with entity id 3751591 at ([Completed] 4.5, 247.0, 2.5)
[12:08:43] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: /gm 1
[12:10:33] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //WAND
[12:13:30] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set 54
[12:13:36] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set 2
[12:13:51] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //expand 20 up
[12:14:00] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set 112
[12:14:35] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set diamond
[12:14:19] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //walls 112
[12:17:49] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set 112
[12:17:30] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set 0
[12:21:41] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set 0
[12:21:55] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set diamond

12:06:58 [INFO] [/88.199.194.100:63582] <-> InitialHandler has connected
12:06:58 [INFO] Loaded player iVenoom
12:08:03 [INFO] [/88.199.194.100:19948] <-> InitialHandler has connected
12:08:03 [INFO] Loaded player TheXperion

Cała akcja odbyła się 27 stycznia.

Opublikowano

OK, chciałeś dowodów to proszę:

[12:07:27] [Server thread/INFO]: iVenoom issued server command: /pex user thexperion group set headadmin
[12:08:14] [Server thread/INFO]: TheXperion[/37.59.35.205:49486] logged in with entity id 3751591 at ([Completed] 4.5, 247.0, 2.5)
[12:08:43] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: /gm 1
[12:10:33] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //WAND
[12:13:30] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set 54
[12:13:36] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set 2
[12:13:51] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //expand 20 up
[12:14:00] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set 112
[12:14:35] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set diamond
[12:14:19] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //walls 112
[12:17:49] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set 112
[12:17:30] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set 0
[12:21:41] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set 0
[12:21:55] [Server thread/INFO]: TheXperion issued server command: //set diamond

12:06:58 [INFO] [/88.199.194.100:63582] <-> InitialHandler has connected
12:06:58 [INFO] Loaded player iVenoom
12:08:03 [INFO] [/88.199.194.100:19948] <-> InitialHandler has connected
12:08:03 [INFO] Loaded player TheXperion

Cała akcja odbyła się 27 stycznia.

HAHAHA ja też mogę takie wstawić chcesz?

Opublikowano

Tylko że nie znasz mojego IP, ponieważ nie wchodzę na twoje serwery. Ty za to masz stałe IP, które właśnie ściąga na ciebie odpowiedzialność.

Opublikowano

Byś się zdziwił, że znam twoje IP, a ty moje znasz dlatego, że byłem adminem na waszym servie, po czym jak zbudowałem wiele rzeczy zostałem bezprawnie zdegradowany i zbanowany. A i w tym poście jednocześnie nie zezwalam na używanie moich budowli na waszym servie takie jak:

- sklep

- farma

- pvp

- spawn

- arenapvp na sv

i reszta których nie wymieniłem.

Opublikowano

Byś się zdziwił, że znam twoje IP, a ty moje znasz dlatego, że byłem adminem na waszym servie, po czym jak zbudowałem wiele rzeczy zostałem bezprawnie zdegradowany i zbanowany. A i w tym poście jednocześnie nie zezwalam na używanie moich budowli na waszym servie takie jak:

- sklep

- farma

- pvp

- spawn

- arenapvp na sv

i reszta których nie wymieniłem.

Tym właśnie przyznałeś się do winy. Właśnie te budowle, których jak piszesz "nie zezwalasz nam używać" skasowałeś komendami które wkleiłem z logów postach wyżej.

Dziękuję.

Opublikowano

A skąd wiadomo że ten Mati0199 to ja?

Opublikowano

Wie pan co ma dość tej głupiej rozmowy, tak samo mogę na pana napisać i to bardziej wiarygodniej niż tak jak to pan zrobił. Widać, że się pan nie zajmuje swoim servem tylko stara się mi dogryźć za to, że ja to zrobiłem panu.

Jeśli chce pan coś ciekawego napisać to proszę bardzo ale zaręczam, że na to nie odpowiem bo to nie ma sensu, gdyż zawszę coś może pan nowego i zaskakującego wymyślić...

Opublikowano

Dopilnuję, żeby temat z tym serwerem zniknął z tego forum. Moje dowody są niepodważalne - jedynie ktoś, kto nie myśli logicznie, lub jest stronniczy może powiedzieć, że to nieprawda.

Opublikowano

Niestety ale potwierdzam i nie polecam tam grać a napewno nie na minecraft premium bo gość was okradnie ;/

HAHAH potwierdzić to sb możesz jesteś 2 właścicielem tego serwera... ://

Opublikowano

Dacie Ktoś IP Numerkowe Bo To Nie Działa :((

Podane na PW

Opublikowano

nowy rodzaj serwera, jaki ciekawo?

nie pisz "wejdz na serwer to se zobaczysz" bo to powiinno być opisane ;)

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

nowy rodzaj serwera, jaki ciekawo?

nie pisz "wejdz na serwer to se zobaczysz" bo to powiinno być opisane ;)

Jest opisane z "grubsza", jeśli chciałbym opisać cały tryb i co się na servie dzieje było by ok. 2 strony A4 a jak gracz wejdzie na server to "obczai" to w góra 10min.

Powiem, że większość graczy, która wchodzi jest bardzo mile zaskoczona.

Opublikowano

@Ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...