Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Darkiem

Gość RakNieBoRak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, mam problem a dokladnie z tym :

05331185878272946257.png

Zrobilem wszytsko, aktu. Jave, nie włączam proxy itp...

Mam to samo gdy wejde na sklep, i nie pokazuje opisow tak samo jest w wyposażeniu ....

Prosze o pomoc

Opublikowano

Nie tylko Ty tak masz a wszyscy i nie wiadomo co się stało i kiedy będzie naprawione.

Ale podobno problem już został zgłoszony ok. ~30 min temu i prace trwają.

Opublikowano

Ufff całe szczeście że to nie ja jestem sam. Ale mi ulżyło @@__@@

Opublikowano

Ten sam problem mam , lecz jak zawsze coś rozwalą a później cisza.... A jak my mamy problem jakiś to czekasz tydzień na odpisanie.

A do tego nic nie można kupić ! ;/

Opublikowano

Znowu coś popsuli i mamy na tym tracić , i jak zwylke żadnego odszkodowania dla nas... ehh... Gj Bp.

Opublikowano

Albo to przez te zmiany co wprowadzili, że urki więcej za misje. Może jak to robili to coś było nie tak..

Ale wczoraj po wprowadzeniu tego było przecież ok .

Opublikowano

No niby tak. Ale może to po jakimś czasie. Albo może zalogowane było za dużo osób na raz i coś się przeciążyło.. W sumie wszystko jest możliwe. Ale mnie teraz wkurza to, że u mnie jest premka na miesiąc za 8zł a nie mogę kupić bo nie ładuje mi się ta ramka. też tak macie? Wszystko na szaro tylko się świeci ten białe logo DO?

Opublikowano

a prace dalej trwają -,- od rana i nic ;/ kupiłem sb 617 tys. uri i nie mogę nic kupić bo sklep nie działa -,-

jeśli chcesz kupić np. ammo za uri zawsze możesz za pomocą "kup teraz" w tym pasku na ekranie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...